2012-03-23 07:15:06
Φωτογραφία για Διπλό καρφί Άρη σε ΔΑΚΕ με υπονοούμενα!
Δύο αιχμηρά και γεμάτα υπονοούμενα μηνύματα έστειλε σε μερίδα συνδικαλιστών της ΝΔ ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος με αφορμή δηλώσεις του πρόεδρου της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, κ. Νίκο Κιουτσούκη που στις 13 Μαρτίου εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του για τον ΟΣΕ. Τότε ο κ. Νίκος Κιουτσούκης είχε χαρακτηρίσει «ξερόλα» και «άσχετο» με τον σιδηρόδρομο τον κ. Α.Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος είχε. αναφερθεί σε λάθη της κυβέρνησης της ΝΔ στον ΟΣΕ.

- Το πρώτο μήνυμα το έστειλε μέσω του προφίλ του στο twitter:«Αλλού τρως, αλλού πίνεις, αλλού πας και δίνεις… αγάπη και ψήφο!. Αφιερωμένο σε όσους λένε ότι είναι ΝΔ, αλλά αντιδρούν με την εξυγίανση των οργανισμών και την ουσιαστική περιστολή των δαπανών, έχασαν τους φίλους τους σε νεόφερτους χώρους, αλλά παραμένουν στη ΝΔ παρότι ο Α. Σαμαράς αναφέρεται στην εξυγίανση των οργανισμών, πχ ΟΣΕ» γράφει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

- Το δεύτερο ήταν μέσω του Real FM:


Αφού ανέφερε ότι αυτός εκφράζει το κόμμα και τον Αντώνη Σαμαρά στην Β Αθήνας, πρόσθεσε το ΄΄καρφί» του :»Αν αυτές οι πολιτικές επιλογές κάποιους δεν τους εκφράζουν το πρόβλημα είναι δικό τους και όχι δικό μου. Εγώ είμαι συνεπής στις ιδεολογικές και πολιτικές αρχές της παράταξης μου, στο πρόγραμμα και στις θέσεις τις οποίες εκφράζει ο πρόεδρος ο Αντ. Σαμαράς. Τώρα αν κάποιοι διαφωνούν με τον Πρόεδρο ή με το πρόγραμμα της ΝΔ ή με το πολιτικό πλαίσιο ή φλερτάρουν με άλλα πολιτικά σχήματα ή έχουν φίλους ή αδελφούς εργατοπατέρες σε άλλα πολιτικά σχήματα ή αδελφικά σχήματα αυτό είναι υπαρξιακό πρόβλημα δικό τους και όχι δικό μου».

http://www.prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ