2012-11-13 07:00:09
Φωτογραφία για Ο Πετρέους πήρε την σωστή απόφαση σύμφωνα με τον Πανέτα
Ο Ντέιβιντ Πετρέους έπραξε απολύτως σωστά και παραιτήθηκε από τη θέση του ως διευθυντής της CIA, λόγω της εξωσυζυγικής σχέσης που... διατηρούσε, διότι αυτή η θέση απαιτεί «προσωπική ακεραιότητα», δήλωσε χτες ο υπουργός Άμυνας, των Ηνωμένων Πολιτειών, Λίον Πανέτα.

Όπως είπε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ «υποστηρίζω ολόψυχα, τον ίδιο καθώς και την οικογένειά του, αλλά νομίζω ότι πήρε τη σωστή απόφαση. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό όταν είσαι ο διευθυντής της CIA, με όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις να έχεις πάνω από όλα προσωπική ακεραιότητα»

Ο Πανέτα που έχει ηγηθεί στο παρελθόν της υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ, για δύο χρόνια, πριν γίνει υπουργός Άμυνας, δήλωσε ότι η παραίτηση του κ. Πετρέους ήταν «ένας πολύ θλιβερός τρόπος για να τελειώσει μια λαμπρή στρατιωτική σταδιοδρομία»

Ο κ. Πανέτα δήλωσε επίσης ότι είναι ζωτικής σημασίας ότι αυτό το σκάνδαλο δεν έρχεται σε αντίθεση με την ομαλή λειτουργία της CIA.

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αποστολή και πρέπει (ο επικεφαλής) να επικεντρωθεί στις δραστηριότητες των υπηρεσιών πληροφοριών. Είναι σημαντικό να έχεις κάποιον. ισχυρό, ικανό και αφιερωμένό στην αποστολή αυτή », κατέληξε ο υπουργός Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών.
ΑΜΠΕ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ