2012-11-13 08:48:00
Φωτογραφία για Αστρολογικές Προβλέψεις
Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει στο προσκήνιο οικονομικές απαιτήσεις και συναισθηματικές διεκδικήσεις. Έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε έντονες και ερωτικές στιγμές που θα σας ικανοποιήσουν ψυχή τε και σώματι αλλά και να προστατέψετε τα προσωπικά σας δεδομένα και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν την ερωτική και την οικονομική ζωή. Όσο για την επιρροή του τετραγώνου Ερμή – Ποσειδώνα έχετε υπόψη σας ότι δεν είναι καιρός για να υπογράψετε, να πιστέψετε υποσχέσεις, να κάνετε μεταβιβάσεις και να στείλετε μηνύματα. Από την άλλη, αυτή η όψη μπορεί -υπό προϋποθέσεις- να είναι ευεργετική για όσους ασχολούνται με την τέχνη, τη γραφιστική, τη συγγραφή, τη στιχουργική, το χορό ή ο λόγος τους εμπνέει τους άλλους. Το μήνυμα της σημερινής ημέρας είναι: «αυτός που δεν ξέρει τίποτα είναι πιο κοντά στην αλήθεια από αυτόν που το μυαλό του είναι γεμάτο παραπλανητικά ψέματα και λάθη». 

ΚΡΙΟΣ

«Ζηλεύω»

Αφήνοντας το γκρίζο παρελθόν και βλέποντας το όμορφο μέλλον στη σχέση σας υπάρχει βελτίωση και στιγμές που νιώθετε πραγματική ευτυχία. Σήμερα, ωστόσο, ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις ή ζήλιες που εν τέλει μπορούν να βγουν και σε καλό, καθώς θα ανέβουν οι ερωτικοί παλμοί . Αποφύγετε να επενδύσετε σε υποσχέσεις και συγχρόνως να πιστέψετε λόγια για μεσολαβήσεις ή ταξίδια. Οι γεννημένοι του 1990 μπορεί να μπείτε σε μια σχέση που εκ των προτέρων ξέρετε ότι θα έρθει η στιγμή που θα χαθεί. 

ΤΑΥΡΟΣ

«Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα»

Οι σχέσεις σας με τους άλλους σήμερα ίσως διαταραχθούν ή σε κάποια σημεία δυσκολευτούν εξαιτίας έλλειψης των απαραίτητων οικονομικών πόρων για να ολοκληρωθεί μια υπόθεση. Παράλληλα, δεν θα πρέπει να υπολογίζετε σε χρήματα που περιμένετε για να ταχτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις γιατί ίσως καθυστερήσουν. Επιπλέον, θα έχετε την τάση να ξεδιαλύνετε κάποιες μυστήριες υποθέσεις όμως καραδοκεί το λάθος. Οι γεννημένοι του 1989 θα επωμιστείτε τις ευθύνες του συντρόφου σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Το να είστε σίγουροι είναι το αντίθετο να είστε ανοιχτοί»

Στο χώρο της εργασίας ίσως αισθανθείτε ότι δεν αξίζετε τη στάση που κάποιοι σας δείχνουν και δεν θα αργήσετε να βάλετε μια τελεία. Επιπλέον, ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις για υποθέσεις που χρειάζεται να ολοκληρωθούν τάχιστα ενώ σήμερα καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι όσον αφορά τις εκτιμήσεις σας για πελάτες, συνεργάτες ή άτομα που είναι στο αντίπαλο στρατόπεδο. Οι γεννημένοι του 1984 πιθανόν να κάνετε κάποια σχέση που εν συνεχεία θα αποδειχθεί ότι ήταν από καπνό. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ποιά φωνή να ακούσω;»

Μόνο η καρδιά μετρά αληθινά και αν την αγνοήσετε, θα αποκοπείτε από ανθρώπους που αγαπάτε για πολύ περισσότερο καιρό από όσο πιθανόν φαντάζεστε. Συγχρόνως, ζητήματα που σχετίζονται με τη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση ίσως σας μπερδέψουν σήμερα και δεν ξέρετε τι ακριβώς να επιλέξετε. Από την άλλη, το επείγον μιας κατάστασης ίσως σας παρακινήσει να πάρετε μια απόφαση που εν συνεχεία θα μετανιώσετε ή θα αναθεωρήσετε. Οι γεννημένοι του 1958 θα κοιμηθείτε ήσυχα όσον αφορά σε θέματα σπιτιού. 

ΛΕΩΝ

«Ας το πάρω απόφαση»

Σήμερα, ίσως αισθανθείτε ότι ο χώρος στον οποίο βρίσκεστε σας περιορίζει και δε θέλετε να ελπίζετε άλλο σε θαύματα αλλά να πάρετε κάποιες οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις. Από την άλλη, ίσως σήμερα οι φίλοι να σας δώσουν συμβουλές που θα είναι επηρεασμένες από εσφαλμένες εκτιμήσεις και για αυτό καλό είναι να είστε εσείς που θα επιλέξετε τι εν τέλει θα κάνετε. Οι γεννημένοι του 1969 μπορεί να τα ξαναβρείτε με ένα πρόσωπο που είτε ψεύτικα κλαίει είτε δεν ξέρει τι θέλει. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Είτε έτσι είτε αλλιώς, τι γίνεται;»

Σήμερα, θα βασιστείτε πολύ στην ικανότητα να προνοείτε και να σκέφτεστε εκ των προτέρων πέρα από το καλό και το κακό σενάριο. Επιπλέον ίσως κάποιες μετακινήσεις σας κουράσουν αλλά δεν θα είναι εύκολο να τις αποφύγετε. Από την άλλη, ειδήσεις που προέρχονται από άτομα κύρους, πρεσβύτερα ή σημαντικά ίσως κρύβουν δόλο ή ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα. Οι γεννημένοι του 1981 θα δείτε το πορτοφόλι σας να γεμίζει με ευρώ. 

ΖΥΓΟΣ

«Δεν είναι αυτό που νομίζεις»

Κομμένα τα περιττά, πλέον μόνο τα αναγκαία βάζετε στο καλάθι σας και όσο και αν δεν το έχετε συνηθίσει κάνετε ότι μπορείτε για να μην αγκομαχείτε και να υπομένετε στωικά. Επιπλέον, ίσως κάποιες συζητήσεις που αφορούν στα επαγγελματικά σας να σας αφήσουν λανθασμένες εντυπώσεις ή να έχουν δυσάρεστε εξελίξεις. Ωστόσο, θα δοθεί στη συνέχεια η ευκαιρία να ξεκαθαριστεί τι ακριβώς συμβαίνει. Οι γεννημένοι του 1975 θα πάρετε με καλό μάτι κάποιες αισθηματικές προτάσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Έτσι θα το κάνω»

Σήμερα, είναι μια μέρα που χρειάζεται να βάλετε το μαχαίρι στο κόκκαλο, προκειμένου μια κατάσταση να τελειώσει και να κάνετε μια νέα αρχή με όσο το δυνατόν λιγότερα βάρη στην πλάτη σας. Συγχρόνως, ίσως αισθανθείτε ότι οικονομικά έρχεστε σε ένα αδιέξοδο, καθώς κάποια χρήματα που υπολογίζατε είτε είναι πολύ λιγότερα είτε δεν φτάνουν στα χέρια σας. Το θετικό είναι ότι αυτή η κατάσταση είναι πρόσκαιρη και σε καμία περίπτωση μόνιμη. Οι γεννημένοι του 1963 ίσως προσπαθήσετε να γεμίσετε το αισθηματικό κενό με ξένα χάδια. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Χαμένες μου ευκαιρίες»

Αλλιώς τα υπολογίζατε και αλλιώς έρχονται σήμερα και ως εκ τούτου μπαίνετε στη διαδικασία να αποσυρθείτε από καταστάσεις ή να αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα με τα οποία οικονομικά και συναισθηματικά προβλήματα δεν αφήνουν προς το παρόν περιθώρια λύσης. Από την άλλη, ίσως μεγεθύνετε τις διαστάσεις μιας υπόθεσης που σχετίζονται με το γάμο, τη σχέση σας ή κάποιο άλλο σημαντικό δεσμό και αυτό θα σας αποπροσανατολίσει. Οι γεννημένοι του 1982 θα πάτε κόντρα στο κύμα όσον αφορά αισθηματικά ζητήματα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Αναγκαστική ψήφος»

Σήμερα, διαπιστώνετε ότι κάποιες επιλογές είναι μονόδρομος και αυτό σας ωθεί να περιορίσετε τις επιθυμίες σας, προκειμένου μακροπρόθεσμα να έχετε θετικά οφέλη. Από την άλλη, μεγάλο μέρος της σκέψης σας απορροφούν επαγγελματικά ζητήματα, όμως η αδυναμία να έχετε καθαρή εικόνα για το πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα ίσως σας οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια. Οι γεννημένοι του 1974 θα προτείνετε το τέλος μιας ένωσης ή θα αποχωρίσετε από μια ομάδα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Πώς να το πω»

Πολύ πιθανόν να δυσκολεύεστε να ζητήσετε βοήθεια από ένα πρόσωπο που έχει τη δύναμη ή την ικανότητα να σας βγάλει από ένα επαγγελματικό τέλμα αισθανόμενοι ότι αυτό ισοδυναμεί με παραδοχή της προσωπικής σας αποτυχίας. Όμως αποτυχία δεν είναι να πέσετε αλλά να αρνείστε να ξανασηκωθείτε. Από την άλλη, υπάρχει το ενδεχόμενο η αισθηματική ζωή να περιπλεχθεί περιέργως με τη φιλική. Οι γεννημένοι του 1982 θα έχετε το σύμπαν με το μέρος σας όσον αφορά σε σχέσεις από απόσταση ή το εξωτερικό. 

ΙΧΘYΕΣ

«Μας χωρίζουν περισσότερα από όσα μας ενώνουν»

Είστε αποφασισμένοι να διαχωρίσετε τη θέση σας από κάποια κοντινά πρόσωπα και να ακολουθήσετε το δικό σας δρόμο. Επιπλέον, η οικονομική ενίσχυση ή επιχορήγηση που πήρατε ή είναι να λαμβάνετε δίνει φτερά στις φιλοδοξίες. Ωστόσο, ζητήματα που σχετίζονται με ακίνητα και συγγενικά πρόσωπα δεν έχουν ακριβώς την εξέλιξη που επιθυμείτε γιατί πιθανόν υπολογίζετε χωρίς τον ξενοδόχο. Αποφύγετε να υπογράψετε κάποια συμφωνία αυτές τις ημέρες. Οι γεννημένοι του 1964 θα βρεθείτε σε ένα νέο χώρο.

Πηγή: fimes
tosokaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ