2012-11-13 08:49:03
Φωτογραφία για ΚΑΡΟΛ : ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Ρόι Κάρολ εξέφρασε την επιθυμία να μένει στον Ολυμπιακό και τα επόμενα χρόνια, ενώ τόνισε ότι απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στους «ερυθρόλευκους».

Ο πορτιέρο των πρωταθλητών ανέφερε μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ ότι αυτό που τον ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι να διατηρήσει την φόρμα του και να συνεχίσει να παίζει καλά, ενώ μίλησε και για το γεγονός πως σε 19 παιχνίδια που έχει παίξει με τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες πήραν 17 νίκες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρόι Κάρολ:

Για την βελτίωσή του: «Είναι λογικό. Οταν παίζεις σε όλα τα παιχνίδια και παίρνεις παιχνίδια στα πόδια σου το απολαμβάνεις. Αυτή είναι η δουλειά ενός γκολκίπερ. Πρέπει να δουλεύεις συνέχεια και να περιμένεις να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που θα πάρεις. Αυτό κάνουμε και προσωπικά απολαμβάνω κάθε στιγμή.

Όταν ήμουν στον ΟΦΗ, αλλά και τώρα, που είμαι εδώ, δουλεύω σκληρά και για αυτόν τον λόγο, ενώ είμαι 35 ετών ακόμη το απολαμβάνω και ακόμη μαθαίνω πράγματα. Αυτό πρέπει να κάνω. Πρέπει να αναλαμβάνω κάθε λεπτό το γεγονός ότι παίζω και προπονούμαι».


Για τη συμβόλαιό του που λήγει στο τέλος της σεζόν: «Δεν ξέρω τι θα γίνει αυτήν τη στιγμή. Ακολουθούν ακόμη πολλά παιχνίδια. Προς το παρόν, το πρωί (σ.σ. τη Δευτέρα 12/11) πετάω για τη Βόρεια Ιρλανδία, καθώς παίζουμε φιλικό στο Μπέλφαστ. Δεν είχα χρόνο να μιλήσω με κανέναν από τον σύλλογο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να διατηρήσω τη φόρμα μου και να συνεχίσω να παίζω καλά για την ομάδα μου. Αυτό θέλω να κάνω εδώ. Εντάξει, ελπίζω ότι κάτι θα γίνει έως το τέλος της σεζόν. Θα ήθελα να μείνω εδώ. Αλλά είναι στο χέρι του συλλόγου να με κρατήσει. Θα ήθελα να συνεχίσω και πιστεύω ότι θα δούμε τι θα γίνει πριν τα Χριστούγεννα ή λίγο μετά τον νέο χρόνο».

Όσο για το ότι σε 19 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό έχει 17 νίκες και δύο ισοπαλίες: «Είμαι απογοητευμένος, θα έπρεπε να είχαμε 19 νίκες (γέλια). Δεν είναι μόνο το τι κάνω εγώ, αλλά όλη η ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά όλοι μαζί και για αυτό τα έχουμε καταφέρει. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και είναι δουλειά μας να δουλεύουμε σκληρά. Για αυτό μου αρέσει να παίζω εδώ, έχουμε σπουδαίο ομαδικό πνεύμα, πολύ καλούς παίκτες. Εάν είδατε σήμερα δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Δουλεύουμε σκληρά στην άμυνα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ