2012-11-13 18:59:30
Φωτογραφία για Λάσο: Περίπλοκη ομάδα ο Παναθηναϊκός
Το βράδυ της Τρίτης αναμένεται στην Αθήνα η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς την Πέμπτη θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό (15/11, 9.45μ.μ.). Διαβάστε τι είπαν οι Λάσο και Σλότερ

Η Ρεάλ Μαδρίτης λόγω απεργίας στο αεροδρόμιο της Ισπανίας στις 14/11, έρχεται στην Ελλάδα από την Τρίτη το βράδυ (13/11).

Έτσι, οι παίκτες του Λάσο θα έχουν την ευκαιρία να είναι πιο ξεκούραστοι εν όψει της αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, κατά την οποία θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό.

Η αναμέτρηση της Πέμπτης είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τους "πράσινους" και αυτό το γνωρίζουν καλά οι Ισπανοί οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό, τι και οι Ρώσοι την προηγούμενη εβδομάδα.

"Αυτό είναι ένα από τα κορυφαία παιχνίδια που μπορείς να παρακολουθήσεις στην Ευρωλίγκα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν κατακτήσει πολλούς ευρωπαϊκούς τίτλους. Επίσης, η διοργάνωση βρίσκεται σε κρίσιμη φάση, γιατί κάποιες ομάδες στον όμιλο θα σφραγίσουν την παρουσία τους στο TOP 16", σχολίασε ο Πάμπλο Λάσο και συμπλήρωσε:


"Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι μία περίπλοκη ομάδα. Έχουν κρατήσει από τον περσινό κορμό, τον Διαμαντίδη και τον Τσαρτσαρή. Η παρουσία του Σχορτσανίτη τραβάει όλη την προσοχή, γιατί είναι αποτελεσματικός κοντά στο καλάθι, ενώ γενικά η ομάδα διαθέτει και άλλους καλούς παίκτες όπως είναι οι Μπράμος, Πάνκο και Ματσιούλις, οι οποίοι δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις. Πρόκειται για μία ομάδα, η οποία παρά τις αλλαγές, παραμένει ανταγωνιστική".

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας έκανε και ο Μάρκους Σλότερ ο οποίος σχολίασε: "Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι στην Αθήνα, κόντρα σε μία ομάδα η οποία μας δυσκόλεψε αρκετά στη Μαδρίτη. Μαζί με τους οπαδούς του, από τους καλύτερους στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός είναι ακόμη πιο επικίνδυνος. 

Ο Διαμαντίδης είναι το σημείο αναφοράς τους, ένας γκαρντ που μπορεί να κάνει τα πάντα και μάλιστα καλά, γύρω από εκείνον υπάρχουν ταλαντούχοι παίκτες και όλοι αυτοί κάνουν τον Παναθηναϊκό έναν δυνατό αντίπαλο. Πιστεύω πως πρέπει να προσηλωθούμε απόλυτα σε ένα τόσο δύσκολο εκτός έδρας ματς. Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και με ένταση. Εάν δεν το κάνουμε αυτό, ο Παναθηναϊκός θα τρέξει στο γήπεδο και θα μειώσει τις ελπίδες νίκης μας".
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ