2012-03-23 08:48:46
Φωτογραφία για Σχέσεις ad hoc για λόγους οικονομίας!
Ολοένα και περισσότερα ζευγάρια σπάνε την παραδοσιακή πορεία γνωριμίας που από το φλερτ, περνάμε στην σχέση, στην συγκατοίκηση, και από εκεί στον γάμο, αφού επιλέγουν να βγαίνουν 2-3 φορές την εβδομάδα μένοντας ο καθένας στο πατρικό του.

Ο πρώτος και κυριότερος λόγος είναι ο οικονομικός. Στις μέρες μας που τα πάντα ακριβαίνουν, είναι πολύ δύσκολο ένα ζευγάρι να μπει στη διαδικασία ενοικίασης –πόσο μάλλον αγοράς- ενός διαμερίσματος και στη συντήρησή του. Έτσι, οι περισσότεροι αποφασίζουν να μένουν με τους γονείς τους, αλλά παράλληλα να βρίσκονται και με τη σχέση τους. Πιο οικονομικό και πιο εύκολο.

Αν και ο πρώτος λόγος μπορεί να υπερκαλύψει όλους τους άλλους, η αλήθεια είναι ότι οι νέοι άνθρωποι υπολογίζουν τη ζωή πολύ διαφορετικά από εκείνους της περασμένης γενιάς.

Έτσι, σκέφτονται ότι η δέσμευση του να μένει κανείς με το έτερό του ήμισυ, αυτόματα κάνει πολύ πιο δύσκολο έναν μελλοντικό χωρισμό, αφού πέρα από τη σχέση, πρέπει να μοιραστούν και αντικείμενα! Ενώ ο δρόμος που ακολουθούν είναι πολύ πιο εύκολος και κυρίως; Έχει περισσότερες ελευθερίες! I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ