2012-03-23 10:00:05
Φωτογραφία για Ελαστικά Bridgestone Potenza Adrenalin RE002 για υψηλή απόδοση
Η Bridgestone εμπλουτίζει την σπόρ σειρά ελαστικών Potenza, με την προσθήκη του Adrenalin RE002. Δικαιώνοντας το όνομα του, το Adrenalin είναι ένα καθαρά σπόρ ελαστικό.Ο Tomio Fukuzumi, Διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων, της Bridgestone Europe εξηγεί: “Το νέο Potenza Adrenalin RE002 απευθύνεται και σε νέους καταναλωτές των Bridgestone. Στοχεύουμε στους ενθουσιώδεις οδηγούς, που αγαπούν τη σπορ αίσθηση στην οδήγηση και θέλουν μία εναλλακτική επιλογή έναντι των ελαστικών τουρισμού.”Το Potenza S001 παραμένει η ναυαρχίδα της κορυφαίας σπορ σειράς της Bridgestone για σπορ αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων καθώς και για πολυτελή αυτοκίνητα υψηλού τουρισμού. Το Potenza Adrenalin RE002 είναι ένα καθαρά σπορ ελαστικό, που εστιάζει κυρίως στις επιδόσεις στο στεγνό.

Ο σχεδιασμός πέλματος διαθέτει μεγάλα, άκαμπτα εξωτερικά μπλοκ...πέλματος με τρισδιάστατη σύνδεση μεταξύ ώμων και παρακείμενων ραβδώσεων, προσδίδοντας στο ελαστικό απόδοση στις στροφές. Η πρόσφυση και οι σπορ ελιγμοί είναι αποτέλεσμα του ιδανικού ασύμμετρου σχεδιασμού λειτουργίας του πέλματος.


Το Adrenalin εστιάζει στις επιδόσεις στο στεγνό αλλά προσφέρει και υψηλά ποσοστά ασφάλειας στους βρεγμένους δρόμους, Γι’ αυτό το λόγο, η Bridgestone έχει εφαρμόσει τη νέα αυλάκωση σε σχήμα παλμού και την τεχνολογία εκτροπής: απομακρύνει την στρώση του νερού γρηγορότερα, πριν και μακριά από την επιφάνεια επαφής, αυξάνοντας την αντίσταση στην υδρολίσθηση.Το νέο Potenza Adrenalin RE002 διατίθεται σε ζάντες από 15 έως 18 και σειρές από 60 έως 40.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ