2012-03-23 10:40:03
Φωτογραφία για Γλέζος: «Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τον λαό»
Την επανόρθωση της ερμηνείας του μηνύματος των εθνικών μας εορτών, προέταξε ο Μανώλης Γλέζος, μιλώντας στον Real fm ενόψει της επετείου της 25ης Μαρτίου.

Τόνισε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία ότι και οι δύο εθνικές μας εορτές καθιερώθηκαν για να γιορτάσουμε την έναρξη αγώνων του έθνους και όχι επινίκια. «Πρέπει να τιμούμε αυτά που συμβολίζουν, δεν είναι τιμή προς την οποιαδήποτε εξουσία, δεν ειναι τυιμή προς την οποιαδήποτε κυβέρνηση», υπογράμμισε ο αγωνιστής της εθνικής αντίστασης, σύμφωνα με το real.gr

«Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τον ελληνικό λαό να εκδηλώσει τις διαθέσεις του απέναντι στην 25η Μαρτίου, συνδυάζοντας -όπως στην κατοχή -τον αγώνα εναντίον της ξένης επιδρομής και τον αγώνα σήμερα εναντίον της ξένης επιδρομής πάλι που έχει επέλθει. Το ότι θα επιχειρήσουνε και θα έχουν ίσως οργανώσει προβοκάτσιες, δεν υπάρχει αμφιβολία», τόνισε ο Μανώλης Γλέζος.


Για το ζήτημα των γερμανικών επανορθώσεων, επεσήμανε ότι με αφορμή την συζήτηση στις επιτροπές Οικονομικών και Εξωτερικών υποθέσεων της βουλής, ο υποδιοικητής της ΤτΕ, ανέφερε ότι τα στοιχεία για το «δάνειο» τα έχει στην κατοχή του το Υπουργείο οικονομικών και όχι η τράπεζα της Ελλάδος όπως ήταν αρχικώς γνωστό και από όσο γνωρίζει ο ίδιος, το ποσόν είναι πολύ μικρότερο από την εκτίμηση του καθηγητή Αγγελόπουλου.

«Φοβούμε ότι μπροστά στην πίεση που υπάρχει απέναντι στην Γερμανία και στην Ελλάδα από φιλέλληνες Γερμανούς, οι οποίοι θα υποχρεώσουν την Γερμανική κυβέρνηση και θα εξοφλήσει με ελάχιστα ποσά», δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος. GreekzNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ