2012-11-15 14:09:05
Φωτογραφία για «Πόση ανανδρία πια;», δηλώνει για τον Παναγιώταρο η Ευγενία Μανωλίδου
Απάντηση στην κριτική του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου για το Rolex του Άδωνι Γεωργιάδη έδωσε η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου.

«Ποιος είναι ο κύριος Παναγιώταρος;», αναρωτήθηκε εκνευρισμένη η Ευγενία Μανωλίδου στην κάμερα του Star. Συνειδητοποιώντας όμως αμέσως πως μπορεί να παρερμηνευτεί η δήλωσή της, πρόσθεσε «Κάθε Έλληνας έχει την πορεία του και την προσωπική του ιστορία του στην πολιτική, έχει την ιστορία του πριν από την πολιτική και νομίζω ότι αυτό αρκεί για να κρίνει ο κόσμος. Αν είναι να αρχίσουμε να κοιτάμε τι φοράει ο ένας, τι παπούτσι φοράει η κυρία και τι κουστούμι φοράει ο κύριος, τα πράγματα θα πάνε πάρα πολύ άσχημα. Ας σταθούν οι πολιτικοί στο ύψος τους και εκεί που τους αρμόζει. Ας μην το κατεβάζουμε άλλο το επίπεδο».

Όσον αφορά το σχόλιο του Παναγιώταρου σχετικά με την ίδια και το κατά πόσο «Μπορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης να αντιπροσωπεύει ζητήματα τιμής, αξιοπρέπειας και τιμής και την ίδια ώρα ένας άνθρωπος δικός του να κάνει μια εκπομπή που εξευτελίζει ανθρώπους» (σ.σ. Αναφερόμενος προφανώς στην Ώρα της αλήθειας που παρουσίαζε πριν μερικά χρόνια η Ευγενία), η γνωστή συνθέτρια δήλωσε «Το έχω συνηθίσει να χρησιμοποιούν εμένα για να χτυπήσουν εκείνον και εκείνον εμένα. Πόση ανανδρία πια;».


Συγκεκριμένα για το Rolex του Άδωνι, η Ευγενία βγήκε και μίλησε και στην εκπομπή ΌΛΑ, σχολιάζοντας πως «Το Rolex του Άδωνη δεν είναι μαϊμού και όπως έχει πει και ο ίδιος το είχε αγοράσει πριν γίνει βουλευτής. Τώρα με τα λεφτά που παίρνουμε όλοι μας για Rolex δεν το πολυκόβω, αλλά τέλος πάντων όσοι τα έχουμε καλά κάναμε και τα πήραμε τότε».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ