2012-03-23 10:51:49
Φωτογραφία για R.FERGUSON: Το στυλ της πιο σπουδαίας φωνής της pop
To νέο pop icon που λατρεύουμε. Μετά το θάνατο της Amy Winehouse, όλοι αναζητούσαμε μία φωνή από τη Γηραιά Αλβιώνα που να είναι ζεστή, ξεχωριστή και ανεπιτήδευτα σπουδαία για να αποθεώσουμε. Και ενώ, πιστεύαμε ότι ποτέ δεν θα μπορούσαμε να τη βρούμε, η γλυκιά Rebecca Ferguson, η 25χρονη μητέρα από το Liverpool πήγε στο X Factor, λατρεύθηκε όσο καμία για την ταπεινοφροσύνη της και το ταλέντο της και ήρθε δεύτερη στο διαγωνισμό. Ακόμα και αν δεν κέρδισε τον κύκλο της κανένας δεν μπορούσε να ξεχάσει τη γεμάτη συναίσθημα φωνή της και το iconic classy στυλ της που την ανέδειξε σε pop icon σε χρόνο dt.

Ένα χρόνο και κάτι μετά τη συμμετοχή στο talent show η Rebecca κυκλοφόρησε το ντεμπούτο, soulful pop album της "Heaven" που κυκλοφορεί από τη Sony Music στην Ελλάδα, και ήδη κριτικοί και chart έχουν αγαπήσει τη νέα μεγάλη φωνή και ντίβα της μουσικής. Και τι θα ήταν μία ντίβα χωρίς ένα αξιομνημόνευτο στυλ;


Η Rebecca, λοιπόν, μπορεί να είναι μόλις 25 και μαμά, αλλά το στυλ της έχει μια κομψότητα και μία σικ πρόσεγγιση που αποδεικνύεται σε όλες τις εμφανίσεις της. Σχεδόν ποτέ δεν φορά παντελόνια, ενώ τα μακριά αλά Ραπουνζέλ μαλλιά της είναι το trademark της τραγουδίστριας που αγαπά τα φορέματα σε πολλά διαφορετικά κοψίματα και print εφόσον υπακούνε στις επιταγές της fashionable chicness. Δείτε τις εμφανίσεις της Rebecca για να δείτε πως ένα νέο κορίτσι κορίτσι ορίζει με δικό της τρόπο την κομψότητα και ακούστε το album της Heaven που θα γίνει το soundtrack για τις πιο τρυφερές στιγμές της ζωή σας.
Queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ