2012-11-16 15:15:29
Φωτογραφία για ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ-10 καταφύγια που θα σας προστατεύσουν από το τέλος του κόσμου
Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας των Χριστουγέννων. Επίσης, σύμφωνα με κάποιους που ερμήνευσαν τις προφητείες των Μάγια, είναι και ο μήνας που θα έρθει το τέλος του κόσμου.

Όπως υποστηρίζουν κάποιοι μελετητές. με βάση το ημερολόγιο τους, λέγεται ότι σε 38 μέρες και συγκεκριμένα την 21η Δεκεμβρίου, θα έρθουν τα πάνω κάτω. Πλησιάζοντας προς τη συγκεκριμένη ημέρας της κρίσεως πολλοί είναι αυτοί που έχουν κατασκευάσει σε όλο τον κόσμο καταφύγια που θα τους προφυλάξουν από τα χειρότερα!

Χώροι προστασίας με όλα τα κομφόρ, ιδανικά για να φιλοξενήσουν όσους έχουν "γερό" πορτοφόλι, παρέχοντας παράλληλα προστασία από την καταστροφή του σύμπαντος.

Το συγκεκριμένο καταφύγιο βρίσκεται στη Δυτική Βιρτζίνια και είχε κατασκευαστεί κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Τώρα λειτουργεί ως ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων!

Καταφύγιο στη Νέα Υόρκη με εύκολη πρόσβαση.

Καταφύγιο στο Πεκίνο.


Βρίσκεται στην Αυστρία, είχε κατασκευαστεί κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και τώρα λειτουργεί ως μουσείο.

Καταφύγιο που ανήκει στην οικογένεια Κένεντι.

Χτίστηκε το 1961 από τον Κένεντι στο νησί Πινό κοντά στο λιμάνι του Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα.

Αυτή η υπόγεια σήραγγα οδηγεί σε ένα ασφαλές καταφύγιο κάτω από στρέμματα αμπελώνων στη Γερμανία.

Είναι κατασκευασμένο με προδιαγραφές πυρηνικού καταφυγίου. Βρίσκεται στη Σουηδία και είναι ο χώρος που η "WikiLeaks" φυλάει τους σέρβερ της.

Βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και σαν καταφύγιο είναι πολύ ασφαλές.

Το ξενοδοχείο Χίλτον στις Μαλδίβες έχει κατασκευάσει υποθαλάσσιες σουίτες. Οι προδιαγραφές ασφαλείας είναι αντίστοιχες με αυτές ενός καταφυγίου. Αν το επιλέξετε θα μπορείτε να χαλαρώνετε χαζεύοντας τα ψάρια την ώρα που στη στεριά θα συμβαίνει η συντέλεια του κόσμου!
radar
enimerotiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ