2012-03-23 13:33:05
Φωτογραφία για Σενάριο απόλυτης παράνοιας για την Μπαρτσελόνα! (video)
Κάθε απολυταρχικό καθεστώς που «σέβεται» τον εαυτό του στηρίζεται σε τρία πράγματα. Βίαια καταστολή κάθε δραστηριότητας που θεωρείται πως συμβάλει στην ανατροπή του, περιορισμό κάθε μορφής ελευθερίας και βλακεία, πολύ βλακεία. Και αν για τα δύο πρώτα οι 9.000 νεκροί αποτελούν επαρκείς αποδείξεις για το πώς κυβερνά τη Συρία, ο Μπασάρ Αλ Άσαντ, ένα βίντεο που προβλήθηκε από την κρατική tv με θέμα τα συστήματα της Μπαρτσελόνα και πώς με αυτά περνά κρυπτογραφημένα μηνύματα στους αντικαθεστωτικούς, έρχεται να απογειώσει την ηλιθιότητα σε αξεπέραστα επίπεδα Ένα -τουλάχιστον- παρανοϊκό σενάριο… αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός «Al-Dunya», που αποτελεί φερέφωνο του «προέδρου» της χώρας. Σύμφωνα λοιπόν με αυτό, μια κίνηση του Ινιέστα με την μπάλα στα πόδια δεν έχει στόχο μόνο να χαζέψει την αντίπαλη άμυνα, αλλά δείχνει στους πολέμιους των κυβερνητικών δυνάμεων την πορεία που θα ακολουθήσει ένα φορτίο με οπλισμό. Το σημείο που θα δεχθεί το τόπι ο Μέσι δεν σηματοδοτεί μόνο τη στιγμή που οι αμυντικοί των αντιπάλων θα αρχίσουν τις προσευχές, αλλά και το πού ακριβώς θα παραδοθούν τα όπλα!


Ναι, είναι τόσο γελοίο όσο ακούγεται!

Το γήπεδο –όπως υποστηρίζει το καθεστώς Αλ Άσαντ- δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια μικρογραφία του χάρτη της Συρίας και τα συστήματα του Γκουαρντιόλα δεν αποτελούν δείγματα προπονητικής ευφυΐας, αλλά καλοστημένα σχέδια μυστικών πρακτόρων που καθιστούν τον Μέσι και τους συμπαίκτες του πρωταγωνιστές ενός κατασκοπευτικού θρίλερ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ξένα πρακτορεία, η τηλεόραση της Συρίας κατηγορεί -πλην του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του πλανήτη- τους Τσάβι, Ινιέστα και Μπουσκέτς ότι συμμετέχουν σε αυτή τη δολοπλοκία, η οποία συντελείται με την ανοχή, αν όχι την καθοδήγηση, του Πεπ Γκουαρντιόλα!

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ρωτηθείτε για το αν η σχέση των «μπλαουγκράνα» με τη Μέση Ανατολή εξαντλείται στη διαφήμιση του «Qatar Foundation», εσείς –σε αντίθεση με πολλούς άλλους- θα ξέρετε την αλήθεια. Το παρακάτω βίντεο έρχεται να σας ανοίξει τα μάτια. Δεν μπορεί, αφού το λέει η τηλεόραση, θα είναι αληθινό…

Πιθανόν η χονδροειδέστατη προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης με το παράδειγμα της Μπαρτσελόνα να μην πιάσει τόπο στη Συρία, αλλά στη Δύση σε κάτι τέτοια είμαστε μάστορες. Ας το θυμόμαστε την επόμενη φορά που κάποια «αυθεντία» θα προσπαθήσει να μας ανοίξει τα μάτια στην ελληνική τηλεόραση sportfm

 
 
Aniwthoi
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ