2012-03-23 14:07:06
Φωτογραφία για Αιτωλικό: Κλοπές από ανήλικους
Εξιχνιάστηκε κλοπή σε βάρος ηλικιωμένου στο Αιτωλικό. Αναζητούνται δύο ανήλικοι ημεδαποί.

Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, κλοπή που έγινε χθες στο Αιτωλικό και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 17 ετών, οι οποίοι αναζητούνται, για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα χθες (22-3-2012) το μεσημέρι, στο Αιτωλικό, οι δύο δράστες πλησίασαν έναν 91χρονο πεζό ημεδαπό και του αφαίρεσαν από την τσέπη του παντελονιού του το χρηματικό ποσό 680 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού, προέκυψε ότι οι δράστες της κλοπής είναι οι δύο 17χρονοι.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο δραστών θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.

Παράλληλα συνελήφθησαν χθες (22-3-2012) το μεσημέρι, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, δύο ημεδαπές ηλικίας 17 και 14 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.


Ειδικότερα, οι δύο δράστες, ενεργώντας από κοινού, μετέβηκαν στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού όπου αφαίρεσαν την τσάντα 61χρονης ημεδαπής που περιείχε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού που περιπολούσαν στην περιοχή ενήργησαν αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και την σύλληψη των δύο δραστών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο ημεδαπών θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
agrinionews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ