2012-11-19 10:40:06
Φωτογραφία για ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΜΕ... ΠΟΝΟ ΑΠΟ ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ - ΦΑΒΟΡΙ Ο ΣΠΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ
Ως την πιο δύσκολη απόφαση που έχει πάρειως πρόεδρος της Κάχα Λαμποράλ, χαρακτήρισε την απόλυση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ο Χοσεάν Κερεχέτα.

«Ήταν η πιο δύσκολη απόφασή μου ως πρόεδρος αυτά τα 24 χρόνια. Δεν ξέρω αν πήρα τη σωστή απόφαση. Ο Ντούσκο έχει δώσει τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα. Ποτέ δεν μπορώ να το ξεχάσω αυτό. Απλά έπρεπε να κάνουμε κάτι, γιατί η ομάδα δεν είναι καλά και παίζει άσχημα», ήταν τα λόγια του προέδρου της Κάχα Λαμποράλ.

Ο ίδιος ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για τα δέκα αυτά χρόνια στην ομάδα. Μπορεί αρκετές φορές να πονέσαμε, αλλά ήμασταν πάντα ενωμένοι. Είμαι χάλια. Πώς να είμαι; Ειλικρινά, δεν περίμενα να φύγω, αλλά καταλαβαίνω αυτή την απόφαση του προέδρου. Πολύ λίγοι πονούν περισσότερο από εμένα αυτή την ομάδα. Η Κάχα είναι μια μεγάλη ομάδα και θα συνεχίσει να είναι», για να συμπληρώσει ο Άντρες Νοτσιόνι πως:

«Εμείς οι παίκτες φταίμε περισσότερο, αλλά είναι πιο εύκολο να διώξεις τον προπονητή, παρά 12 παίκτες. Είμαι ευγνώμων στον Ντούσκο, γιατί μου έχει δώσει πολλά στην καριέρα μου».

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Ιβάνοβιτς στον πάγκο της Κάχα Λαμποράλ, φαβορί φαίνεται να είναι ο Νέβεν Σπάχια ο οποίος έχει περάσει από την ομάδα τη σεζόν 2007-08. Ο Κροάτης τεχνικός εργάστηκε πέρυσι στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ αλλά φέτος είναι ελεύθερος και δεν έχει ομάδα. Πρώτη επιλογή, ωστόσο, ήταν ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο οποίος όμως αρνήθηκε την πρόταση των Βάσκων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ