2012-03-23 15:19:57
Φωτογραφία για Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ
Την ανάγκη για ενότητα, αποφασιστικότητα και συλλογικότητα τώρα περισσότερο από ποτέ μεταφέρει με τα μηνύματά της για την επέτειο της 25ης Μαρτίου η πολιτική ηγεσία του τόπου.

«Στους δύσκολους καιρούς που διατρέχει η πατρίδα μας, οφείλουμε να προτάξουμε τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Να βάλουμε στη θέση του "εγώ" το "εμείς". Και να υπηρετούμε με τόλμη το εθνικό συμφέρον» τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

«Ενωμένοι και αποφασιστικοί, με πίστη στο Θεό και εμπιστοσύνη στις αστείρευτες δυνάμεις του Έθνους μας, οι Έλληνες θα αντιμετωπίσουμε ακόμη και τις πιο ανυπέρβλητες αντιξοότητες» συνεχίζει.

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του τονίζει: «Ο λαός πρέπει να απορρίψει τους εκβιασμούς και τα ιδεολογήματα των κομμάτων του συστήματος και του "ευρωμονόδρομου". Η πρόσκληση για "εθνική ομοψυχία" επιδιώκει την υποταγή των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων στην άγρια σφαγή των δικαιωμάτων τους».


»Ο λαός έχει χρέος να εμπιστευτεί τη δύναμή του. Με την οργάνωση και τη συμμαχία του, με τη δική του εξουσία, μπορεί να ζήσει καλύτερα. Να αναπτύξει τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας προς όφελός του, μετατρέποντας σε δική του κοινωνική περιουσία όλα τα μονοπώλια, τον φυσικό και ορυκτό πλούτο, αποδεσμεύοντας τη χώρα από την ΕΕ και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, διαγράφοντας το χρέος που δημιούργησε η πλουτοκρατία και οι κυβερνήσεις της».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «σήμερα περισσότερο από ποτέ απαιτείται μεγαλύτερη ενοποίηση και ένταξη όλων των εργαζομένων και της νεολαίας σε μαζικούς, συλλογικούς και ενωτικούς αγώνες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για να αλλάξουμε τη ροή των πραγμάτων. Είναι στο χέρι μας λοιπόν η ριζική αλλαγή στη χώρα μας και η διεκδίκηση μιας Ευρώπης των λαών ενάντια σε μία Ευρώπη κερδοσκόπων».

Επίσης κάνει λόγο για «πρωτόγνωρα μέτρα ασφάλειας και καταστολής» αλλά και μια «γενικότερη τρομολαγνεία» πριν από τις εκλογές, προσθέτοντας πως υπάρχει «συγκεκριμένη πολιτική πτώχευση». 

«Να τρομοκρατήσει τον κόσμο, να επιχειρήσει ενδεχόμενα προβοκάτσιας, να στοχοποιήσει την αριστερά και τους κοινωνικούς αγώνες. Τέτοια παιχνίδια είναι επικίνδυνα για τη δημοκρατία, επιχειρούν να συκοφαντήσουν τις κοινωνικές κινητοποιήσεις και την αριστερά, και να τις ταυτίσουν με ενέργειες που δεν έχουν καμία σχέση με τις αξίες και τους αγώνες της», εξηγεί στην ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Στην συνέχεια, αναφέρει πως «οι πολίτες εκφράζουν την αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική μέσα από τους μαζικούς, ειρηνικούς και ενωτικούς αγώνες, μέσα από την ευθεία αντιπαράθεση με εκείνους που κλέβουν τις ζωές τους και τους θέλουν στο περιθώριο».
  TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ