2012-11-19 23:17:14
Φωτογραφία για Αγγελική Ηλιάδη: Γιατί κρύβει την επανασύνδεση με τον Μηλιωτάκη;
Ο χωρισμός τους; Ξαφνικός και επεισοδιακός…και μετά ήρθε η επανασύνδεση και τα γλυκόλογα του ενός για τον άλλον. Όμως σύντομα ξέσπασε και πάλι η μπόρα και το ζευγάρι χώρισε! Εκείνη δηλώνει χωρισμένη όμως φίλη με τον Κώστα. Λέει πως ο γιος της τον βλέπει συχνά και πως στο μέλλον θα συνεργαστεί μαζί του! Άλλα δεν είναι μαζί! Η αλήθεια είναι άλλη. Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Κώστας Μηλιωτάκης είναι ζευγάρι! Μόνο που δεν θέλουν να το λένε πια! Ο λόγος; Η σχέση τους είναι σκέτη φωτιά!

Τα βρίσκουν, τα χαλάνε…έντονοι χαρακτήρες και οι δυο με αγάπη αλλά και πολλές διαφορές… Έτσι όταν ξαναέσμιξαν συμφώνησαν από κοινού να μην το διαδώσουν και να το αρνηθούν όταν τους ρωτάνε για τη σχέση τους. Έτσι και έγινε.

Η τραγουδίστρια σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη δήλωσε ελεύθερη και μίλησε για τον «πρώην» της… που όμως ήταν νυν αφού ήταν μαζί τότε και ακόμα είναι. Σύμφωνα με άτομα από το στενό της περιβάλλον, η Αγγελική δεν θέλει να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται αφού μπορεί να τα βρήκε ξανά με τον σύντροφό της όμως επειδή η σχέση τους κρέμεται συνεχώς από μια κλωστή, θεωρεί κακό για την εικόνα της να δηλώνει πότε χωρισμένη και πότε δεσμευμένη! Μέχρι στιγμής έχουν χωρίσει και τα έχουν ξαναβρεί πάνω από 3 φορές γι' αυτό και προτίμησε να μην δημοσιοποιήσει τη νέα επανασύνδεση!

Πηγή: nasosblog
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ