2012-11-20 12:58:30
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ : ΠΑΜΕ ΒΗΜΑ - ΒΗΜΑ
Στην αναμέτρηση των Νέων του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα για το πρωτάθλημα της Superleague K20 ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Μπερντ Στορκ, είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν είχαν μέχρι τώρα αρκετό χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα ένας απ’ αυτούς ήταν ο Δημήτρης Γκούτσιος, οποίος δεν είχε αγωνιστεί καθόλου μέχρι το ματς με την Κέρκυρα.

Έπαιξε βασικός σε όλη την αναμέτρηση και ο Γερμανός προπονητής, Μπερντ Στορκ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή αφού ήταν από τους καλούς του Ολυμπιακού:

«Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση. Είχα πει στους ποδοσφαιριστές μου ότι στον αγώνα με την Κέρκυρα θα πρέπει να έχουν υπομονή στο ματς, γιατί αναγκαστήκαμε να κάνουμε και πολλές αλλαγές εξαιτίας των τραυματισμών από την αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς γιατί αυτή η ομάδα έπαιξε για πρώτη φορά μαζί, όπως για παράδειγμα ο Γκούτσιος ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά φέτος και ήταν από τους καλύτερους μας στον αγώνα.


Έχει βελτιωθεί αρκετά μέσα από τις προπονήσεις και του είπα ότι τον εμπιστεύομαι και ότι πήγε καλά. Βήμα-βήμα ανεβαίνουμε μέσα από τις προπονήσεις και βελτιωνόμαστε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ και σκοράραμε και πήραμε τη νίκη.

Είμαστε μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία με τη νίκη που πήραμε με την Κέρκυρα. Είδα από κοντά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Παιανία, γιατί τώρα θα αντιμετωπίσουμε εμείς τον ΠΑΟΚ. Τώρα θα έχουμε λίγη... ησυχία μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ και θα δούμε και τους τραυματίες ποδοσφαιριστές που έχουμε από την αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για αυτόν τον αγώνα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ