2012-11-20 13:06:58
Φωτογραφία για Σε εξέλιξη η πορεία της ΠΟΕ - ΟΤΑ προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία των εργαζομένων στην Τ.Α. προς το υπουργείο Διοικητικής μεταρρύθμισης, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ - ΟΤΑ κατά της διαθεσιμότητας.

Περίπου 2.000 διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην πλατεία Καραϊσκάκη, αντιδρούν στη ρύθμιση, στην οποία υπάγονται σε πρώτη φάση 2.000 υπάλληλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Ο Αντώνης Μανιτάκης έδωσε σιωπηρή παράταση λίγων ημερών για την αποστολή των καταστάσεων με τα στοιχεία όσων τίθενται σε διαθεσιμότητα, δεδομένου ότι οι αντιστάσεις δημάρχων και εργαζομένων δεν έχουν καμφθεί.

Η ΠΟΕ - ΟΤΑ υποστηρίζει ότι στοιχεία έχουν στείλει μόλις 20 έως 30 δήμοι, οι οποίοι, όπως επισημαίνει, δεν θίγονται από το μέτρο.

Πάντως, όπως έγινε γνωστό από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη, επίκειται συνάντηση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και τον δήμαρχο Αθηναίων προκειμένου να υπάρξει διάλογος και να γίνει αξιολόγηση των δομών των δήμων, ώστε να αποφευχθούν τα οριζόντια βήματα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ