2012-11-20 16:13:14
Φωτογραφία για Εξαφανίζουν αδέσποτα στα Καλάβρυτα;
Ένα αδέσποτο, υποσιτισμένο και άρρωστο σκυλάκι τράβηξε τα βολέματα στην πλατεία των Καλαβρύτων κάποιων κοριτσιών. Το εντόπισαν το περασμένο Σαββατοκύριακο και ενδιαφέρθηκαν για την τύχη του.

Το ετάισαν και μερίμνησαν να αφήσουν τροφές σε κάποιον από την εκκλησία να συνεχίσει το έργο τους. Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία τους δεν ήταν οι μόνες, ενδιαφέρον έδειξαν φιλοζωικές αλλά και κόσμος να το περιθάλψουν. Και ενώ φαινομενικά όλα πήγαιναν καλά, και το σκυλάκι φαινόταν να έχει ένα καλύτερο μέλλον εξαφανίστηκε δια μαγείας. Οι φιλόζωες κοπέλες επικοινώνησαν με το δήμο, τοπικούς κτηνιάτρους ακόμα και με την σελίδα «καλαβρυτα-news» προσπαθώντας να ενημερωθούν για την τύχη του ζώου, άλλα «άνοιξε η γη και το κατάπιε».

Μάλιστα η προσπάθειά τους να το εντοπίσουν ενόχλησε κάποιους που όπως εξηγούν τις έβρισαν. Η πιθανότητες πλέον δεν είναι με το μέρος του ζώου αφού εικάζεται ότι επειδή η εικόνα του χάλασε την αισθητική και την ηρεμία κάποιον φρόντισαν μάλλον να δώσου λύσεις με συνοπτικές διαδικασίες. Βλέπεις η λύση στον πεσμένο τουρισμό μας είναι να εξαφανίζουμε τα αδέσποτα κι όχι να τους δείξουμε λίγη ανθρωπιά.

Σύμφωνα με τον νομό 4039/2012 τα ζώα αυτά που τόσο απλόχερα μας χαρίζουν την αγάπη τους έχουν δικαιώματα… κάτι που κάποιοι θα πρέπει κάποια στιγμή να το «χωνέψουν».

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ