2012-11-20 16:22:13
Φωτογραφία για ΜΕ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Ο Ολυμπιακός έκαε το «6Χ6» στην Α1 μπάσκετ ανδρών, αφού η Καβάλα δεν ήταν ικανή να προβάλει καμιά αντίσταση στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης και έτσι οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, θα υποδεχθούν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία την Εφές Αναντόλου.

Οι ερυθρόλευκοι "μετρούν" τέσσερις σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, δείχνοντας πως έχουν βρει το ρυθμό και τα «πατήματά» τους. Πλέον, αφήνουν πίσω τους την... προπόνηση με την Καβάλα και κοιτάζουν κατάματα το σημαντικό παιχνίδι της Πέμπτης (22/11) κόντρα στους Τούρκους.

Η Αναντόλου Εφές είχε νικήσει στην Κωνσταντινούπολη τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής με 98-72 και τώρα ήρθε η ώρα για τη...ρεβάνς!

Ο Ολυμπιακός είναι σαφώς καλύτερος από τότε και έχει μάλιστα και κάποιες διοφοροποιήσεις, με τον Τζος Παουελ στο ρόστερ του, ο οποίος έχει δώσει πολύ καλά δείγματα μέχρι στιγμής και αναμένεται να βοηθήσει πολύ στη front line.


Όσον αφορά τους Πρίντεζη και Παπανικολάου, δείχνουν να βελτιώνονται όσο περνάει ο καιρός και δημιουργούν την αίσθηση πως δεν έχουν... ταβάνι! Ο Σπανούλης από την πλευρά του, παίρνει ανάσες με την πρώτη ευκαιρία, όπως και χθες (έπαιξε μόλις 9 λεπτά), αφού δεν υπήρχε λόγος να καταπονηθεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το μόνο που θα χρειαστεί αύριο ο Ολυμπιακός, είναι το πάθος του και τη στήριξη του κόσμου του, καθώς το χθεσινό απογοητευτικό νούμερο των οπαδών που βρέθηκαν στο ΣΕΦ (περίπου 300) είναι λυπηρό. Αφενός μεν, η δυναμική της Καβάλας δεν ήταν μεγάλη, αφετέρου δε, ήταν το εργάσιμο της ημέρας, όμως κόντρα στην Εφές το ΣΕΦ δεν υπάρχουν δικαιολογίες και πρέπει να πάρει τη γνώριμη ΚΑΥΤΗ του μορφή για να φτάσει ο Ολυμπιακός στη νίκη, που θα του δώσει σαφές προβάδισμα για την κατάληψη της 2ης θέσης του ομίλου.

Ήδη τα εισιτήρια έχουν τεθεί σε κυκλοφορία και την Πέμπτη θα γίνεται χαμός στην εξέδρα. Μάλιστα η διάθεση έχει ξεκινήσει μέσω internet και θα συνεχιστεί την Τετάρτη από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ, (δείτε την ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, ΕΔΩ).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ