2012-11-20 17:49:41
Φωτογραφία για Ελπίδες επιστροφής για Βιεϊρίνια από Άλοφς
Οι δηλώσεις του νέου γενικού διευθυντή της Βόλφσμπουργκ, Κλάους Άλοφς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Βιεϊρίνια το Γενάρη κρατώντας ζωντανές τις ελπίδες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την επιστροφή του Πορτογάλου στην Τούμπα.

«Οπωσδήποτε είναι μεγάλο το ρόστερ και αυτό μπορεί να προκαλεί και αδικίες για κάποιους ποδοσφαιριστές. Είμαστε υποχρεωμένοι να πουλήσουμε παίκτες για να μειωθεί το ρόστερ της ομάδας» τόνισε αρχικά στην εφημερίδα «Metrosport» και πρόσθεσε σχετικά με τον Βιεϊρίνια: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω αυτή τη στιγμή. Πρώτα πρέπει να μιλήσουμε με τον προπονητή μας, κ. Κέστνερ, και να αποφασίσουμε για τους παίκτες που πρέπει να υπάρχουν στην ομάδα. Αναμφίβολα όταν ένας ποδοσφαιριστής δεν παίζει, είναι λογικό να προβληματίζεται και αυτός και η ομάδα.

Όμως δεν μπορώ να σας πω αν θα παραχωρηθεί ο Βιεϊρίνια ή κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής. Αυτό θα το αποφασίσουμε σύντομα. Νομίζω ότι σε μερικές ημέρες θα μπορούμε να είμαστε πιο σίγουροι, όμως να είστε σίγουροι ότι ο πρώτος που θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις θα είναι ο ποδοσφαιριστής». Να σημειωθεί ότι προς αποχώρηση από την Βόλφσμπουργκ είναι και ο Σωτήρης Κυριάκος.
sport2310.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ