2012-11-20 17:53:02
Φωτογραφία για Την συμπαράσταση της Περιφέρειας Κρήτης να μην γίνουν πράξη οι επικείμενες διαθεσιμότητες-απολύσεις εργαζομένων ζήτησαν οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ
από το Γραφείο Τύπου

Τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη επισκέφθηκαν σήμερα οι συνδικαλιστές εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο δήμο Ηρακλείου, τον οποίο και ενημέρωσαν για τις επικείμενες διαθεσιμότητες-απολύσεις συναδέλφων τους. Ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου για άλλη μια φορά τόνισε ότι η Περιφέρεια Κρήτης συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να γίνουν πράξη οι απολύσεις συναδέλφων τους.

«Είμαστε δίπλα σας, και θα παλέψουμε μαζί σας για να ανατρέψουμε τον παραλογισμό ενός νόμου που είναι αντισυνταγματικός» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο αντιπεριφερειάρχης υπενθύμισε στους εκπροσώπους των εργαζομένων στο δήμο Ηρακλείου, ότι σε ανύποπτο χρόνο στις αρχές Νοεμβρίου σε έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κρήτης υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη είχε τονιστεί, μεταξύ άλλων, σε γραπτή ανακοίνωση ότι «η κρίση δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί με τον περιορισμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων, την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους και την κατάρρευση της Αυτοδιοίκησης. Η Περιφέρεια θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να αποτραπούν οι προωθούμενες απολύσεις εργαζομένων».

Στην συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου συμμετείχαν και οι συνδικαλιστές εκπρόσωποι των εργαζομένων στην Περιφέρεια Κρήτης, οι οποίοι επίσης αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαθεσιμότητας-απόλυσης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μην με υπολογίζεται...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μην με υπολογίζεται...
Το κυνήγι της ιστορίας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το κυνήγι της ιστορίας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ