2012-11-20 18:13:51
Φωτογραφία για Στείλε φωτογραφία και κέρδισε φανέλα
Μια φανέλα του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν οι φίλοι της ομάδας που θα πάρουν μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας που προκήρυξε η ΠΑΕ. Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ καλεί τους φίλους του να στείλουν μια δική τους φωτογραφία από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με κόσμιο (όχι υβριστικό ή προσβλητικό) περιεχόμενο.

Στη συνέχεια, οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στη σελίδα της ομάδας στο Facebook και ο φίλος της ομάδας του οποίου η φωτογραφία θα συγκεντρώσει τα περισσότερα like θα κερδίσει μια αγωνιστική φανέλα της περιόδου 2012-2013. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Στείλτε τη δική σας φωτογραφία από το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και κερδίστε μια φανέλα της ομάδας! Από το πρωί της Κυριακής μέχρι και τη λήξη του αγώνα απαθανατίστε τις δικές στιγμές μέσα κι έξω από το γήπεδο της Τούμπας πριν, κατά και μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και κερδίστε μια αγωνιστική φανέλα της περιόδου 2012-2013
. Μπορείτε να στέλνετε τις φωτογραφίες, από την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 έως και την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012 στις 23:59, μέσω email στo [email protected], στο [email protected] ή αν είστε Fan του ΠΑΟΚ στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook (www.facebook.com/PAOKFOOTBALL) μέσω μηνύματος. Οι φωτογραφίες αφού πρώτα ελεγχθούν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το περιεχόμενο τους, το οποίο δεν θα είναι προσβλητικό και υβριστικό, θα δημοσιευτούν στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook. Η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα LIKE έως και την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 στις 23:59 θα είναι αυτή που θα κερδίσει και την αγωνιστική φανέλα της περιόδου 2012-2013. Γι' αυτό μην χάνετε χρόνο. Βγάλτε την Κυριακή τη δική σας φωτογραφία στην Τούμπα, στείλτε την και οργανωθείτε με τους φίλους σας για όσα περισσότερα LIKE! Οι φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο album της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΔΕΝ συμμετέχουν στον διαγωνισμό.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ