2012-11-20 19:16:58
Φωτογραφία για Δεν θα κλείσει η ΔΟΥ Αιγίου - Δέσμευση Μαυραγάνη σε Νταβλούρο και Τσούκαλη
Την δέσμευση του Υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου, έλαβαν χθες οι βουλευτές Αχαΐας της Ν.Δ., Αθανάσιος Νταβλούρος και της ΔΗΜ.ΑΡ., Νίκος Τσούκαλης.

Σύμφωνα με την Πελοπόννησο, οι δύο βουλευτές μαζί με τον πρόεδρο της Δ.Ε. Αιγίου, Γιώργο Θεοφανόπουλο, επισκέφθηκαν, τόσο τον υφυπουργό, όσο και υπηρεσιακούς παράγοντες και παρουσίασαν τα επιχειρήματα που επιβάλλουν τη διατήρηση της Δ.Ο.Υ. Αιγίου, που εξυπηρετεί πάνω από 60.000 φορολογουμένους.

Ο κ. Νταβλούρος επεσήμανε στον κ. Μαυραγάνη, ότι η δραστηριότητα της συγκεκριμένης Δ.Ο.Υ. δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί από ένα Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών για φορολογικά θέματα, που προβλέπει ο σχεδιασμός του Υπουργείου, καθώς οι χιλιάδες φορολογούμενοι, θα υποχρεώνονται καθημερινά να διανύουν από 40 έως 170 χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθούν και δεκάδες υπάλληλοι να πηγαινοέρχονται καθημερινά στην Πάτρα.


Τόσο ο κ. Μαυραγάνης, όσο και οι υπηρεσιακοί παράγοντες φαίνεται ότι κατανόησαν την επιχειρηματολογία που αναπτύχθηκε και δεσμεύτηκαν για την έκδοση διορθωτικής απόφασης, με την οποία θα διατηρείται η Δ.Ο.Υ. Αιγίου.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Θανάσης Νταβλούρος δήλωσε: «Ευελπιστώ ότι σύντομα θα εκδοθεί η σχετική απόφαση για την μη κατάργηση της Δ.Ο.Υ Αιγίου. Η δεύτερη πόλη της Αχαΐας, δεν μπορεί να αποψιλώνεται από μία βασική υπηρεσία της που σχετίζεται με τα έσοδα του κράτους και την εθνική οικονομία. Ο υφυπουργός κατανόησε πλήρως τα επιχειρήματα που αναπτύξαμε και σύντομα, δεσμεύτηκε ότι θα γίνει αυτή η διορθωτική παρέμβαση».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο καιρός αύριο 21/11
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο καιρός αύριο 21/11
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ