2012-11-20 20:15:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Βγήκε σε σύνταξη... και πήρε τους φακέλους στο σπίτι της!
Ανώνυμη καταγγελία έφτασε στα γραφεία της «Πελοποννήσου», σύμφωνα με την οποία υψηλόβαθμο στέλεχος της Οικονομικής Επιθεώρησης Αχαΐας, που τελεί υπό συνταξιοδότηση, κρατά σε ιδιωτικό χώρο υπηρεσιακούς φακέλους.

Η καταγγέλλουσα μάλιστα είπε ότι έχει ήδη ενημερώσει το υπουργείο Οικονομικών. Το υπουργείο επιβεβαιώνει στην «Πελοπόννησο» την ύπαρξη της καταγγελίας, κρατά όμως επιφυλάξεις ως προς το περιεχόμενό της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, πρώην στέλεχος της Οικονομικής Επιθεώρησης ενώ έχει συνταξιοδοτηθεί και αντικατασταθεί, έχει κρατήσει υπηρεσιακούς φακέλους που αφορούν υποθέσεις ελέγχων τοπικών επιχειρήσεων. Βάσει της ίδιας καταγγελίας, το συγκεκριμένο στέλεχος παρεμβαίνει ακόμα στην καθημερινή ζωή της υπηρεσίας παρά το γεγονός ότι δεν νομιμοποιείται να το κάνει.

Η «Πελοπόννησος» επικοινώνησε με τον γενικό διευθυντή της Οικονομικής Επιθεώρησης στην Αθήνα, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι έλαβε καταγγελία με αυτό το περιεχόμενο από κάποιον που ισχυρίστηκε ότι εργάζεται στην Οικονομική Επιθεώρηση στην Πάτρα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ