2012-11-20 20:13:52
Φωτογραφία για Το πρόγραμμα της ομάδας μας στην Γερμανία...
Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας μας την παραμονή του αγώνα απέναντι στην Σάλκε  • 19:00 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, και του ποδοσφαιριστή που θα εκπροσωπήσει την ομάδα μας, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Veltins Arena».

• 19:45 Προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο «Veltins Arena», ανοικτή για τα 15 πρώτα λεπτά της για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Σάλκε - Ολυμπιακός από το Olympiacos Web Radio...

Μετά τις επιτυχημένες ραδιοφωνικές καλύψεις των περσινών αναμετρήσεων του Ολυμπιακού στην Ευρώπη αλλά και αρκετών αγώνων του Πρωταθλήματος, η υπηρεσία Olympiacos Web Radio συνεχίζει με την ζωντανή περιγραφή της αναμέτρησης Σάλκε - Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 λοιπόν, από τις 21.30 και μετά, συντονιστείτε στην σελίδα του Olympiacos Web Radio για να σας μεταφέρουμε το κλίμα μέσα από τo Veltins Arena και μαζί να ακούσουμε τη ζωντανή περιγραφή του αγώνα.

Να σας ενημερώσουμε ότι κατά την διάρκεια της μετάδοσης, για να μπορείτε και εσείς να έχετε ενεργή συμμετοχή, θα σας δίνετε η δυνατότητα να στείλετε τα μηνύματά σας μέσω της επίσημης σελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο facebook (https://www.facebook.com/OLYMPIACOS.F.C.Official).

Για να μπείτε στην σελίδα του Web Radio πατήστε ΕΔΩ!

http://www.olympiacos.org
redwhitenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ