2012-11-20 20:19:55
Φωτογραφία για ΚΚΕ: 28.000 υπογραφές κατά του Μνημονίου
Έπειτα από σχεδόν ενάμιση μήνα λειτουργίας η κίνηση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος μέσα από τη δημιουργία ιστοσελίδας συλλογής υπογραφών για την κατάργηση των μνημονίων, έχει μεγάλη απήχηση στον ελληνικό λαό, αφού οι υπογραφές στο «katargisimnimonion.kke.gr» έχουν ξεπεράσει τις 28.000.

«Ξεπέρασαν σήμερα τις 28.000 οι υπογραφές στο Διαδίκτυο όπου εργαζόμενοι, νέοι, άνεργοι, άνθρωποι διάφορων επαγγελμάτων θαρρετά στηρίζουν το κείμενο της πρότασης νόμου που έχει καταθέσει το ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων και όλων των δανειακών συμβάσεων», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ.

«Η συλλογή συνεχίζεται, παρά και ενάντια στις κλιμακούμενες επιθέσεις που δέχεται η σελίδα καθώς αυξάνει ο αριθμός των υπογραφών με στόχο να δημιουργήσουν τεχνικά προβλήματα και να σταματήσει η ροή. Και αυτού του είδους οι επιθέσεις θα αποτύχουν. Καθώς μέρα τη μέρα κλιμακώνονται τα βάρβαρα μέτρα σε βάρος του λαού από συγκυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ χρειάζεται πιο αποφασιστικά και συνειδητά να δυναμώσει η λαϊκή απαίτηση για κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων», συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει: «Η απαίτηση να συζητηθείκαι να ψηφιστεί στην Ολομέλεια η πρόταση νόμου του ΚΚΕ πρέπει να γίνει ακόμη πιο ισχυρή»

Να σημειώσουμε ότι η διαδικτυακή συλλογή υπογραφών διεξάγεται στην ιστοσελίδα «katargisimnimonion.kke.gr» ή «km.kke.gr».

Πηγή: protothema.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ