2012-11-20 20:42:09
Φωτογραφία για Έχουν απελευθερωθεί, είναι επικίνδυνοι...
Φέρνοντας πίσω το χρόνο, καταλήγω όλο και περισσότερο στο συμπέρασμα ότι ο Ολυμπιακός στα ματς της πρεμιέρας των ομίλων με τη Σάλκε στο Καραϊσκάκη είχε πιαστεί στον… ύπνο. Οι ερυθρόλευκοι όπως και πέρυσι έχασαν ένα ματς που υπό φυσιλογικές συνθήκες μπορούσαν όχι μόνο να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά ακόμη και να το κερδίσουν. Φαντέζεστε πόσο διαφορετική θα ήταν η κουβέντα τώρα για την αυριανή αναμέτρηση;

Επειδή όμως ότι γράφει δεν… ξεγράφει οι ερυθρόλευκοι πρέπει να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα. Τη δεδομένη στιγμή λοιπόν η ομάδα του Ζαρντίμ υπολείπεται της Γερμανικής ομάδας δύο βαθμούς και με νίκη αύριο την προσπερνάει. Δεν είναι καθόλου εύκολο, δεν είναι όμως και απαγορευτικό. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει εδώ και αρκετά χρόνια ότι παίζει με άλλον… αέρα σε αυτά τα ματς και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σχεδόν παντού.

Επανέρχομαι στο ματς της πρεμιέρας, τονίζοντας ότι ο τωρινός Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση με εκείνη την ομάδα. Έχει βρει ρυθμό, ο προπονητής έχει αξιολογήσει καλά το ρόστερ του και οι παίκτες ξέρουν τι απαιτήσεις έχει απ’ αυτούς ο Ζαρντίμ. Όλοι θεωρούν “πλασματικό” εκείνο το αποτέλεσμα και θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς.


Οι ερυθρόλευκοι πάνω απ’ όλα έχουν σχέδιο και αυτό φαίνεται σε κάθε ματς. Έτσι ακριβώς θα παίξουν και στο Γκεζελκίρχεν. Θα προσπαθήσουν να “μπλοκάρουν” τη μηχανή της Σάλκε και όταν βρουν τους χώρους να την “χτυπήσουν”.

Εξακολουθώ να θεωρώ την ομάδα του Στέφενς μια καλή ομάδα, όχι όμως επιπέδου Μπάγερν. Έχει ταλέντο, έχει δυνατή έδρα, εξαιρετικές μονάδες μέχρι εκεί όμως. Όπως και η Μονπελιέ έτσι και η Σάλκε δεν είναι κάποιο ποδοσφαιρικό… θηρίο, δεν φοβίζει. Ο Ζαρντίμ είναι πλέον πιο απελευθερωμένος και μαζί του έχουν απελευθερωθεί και οι παίκτες. Αυτός ο συνδυασμός είναι που δίνει σημαντικές ελπίδες για αύριο.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

http://www.rednews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ