2012-11-20 21:17:12
Φωτογραφία για Ετοιμάζεται η νέα Mercedes S-Class
Με τη νέα γενιά της S-Class, η Mercedes θα προβάλλει ακόμη περισσότερο το υψηλό τεχνολογικό της υπόβαθρο, κάνοντας σαφές ότι αυτή είναι ο κυρίαρχος στο πολυτελέστερο κομμάτι της αυτοκίνησης.

Το 2013 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για τη Mercedes, αφού αυτό θα είναι το έτος όπου η ναυαρχίδα της εταιρείας, η S-Class, θα ξεκινήσει να γράφει μία νέα σελίδα στην ιστορία της. Με τη βοήθεια των κατασκόπων μας, είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε από σήμερα την εμφάνιση του πολυτελούς αυτοκινήτου της Mercedes. Παρατηρούμε λοιπόν ένα πιο δυναμικό αμάξωμα, με ρευστές γραμμές και λιγότερο τετραγωνισμένο από ποτέ.

Νέα είναι και τα εμπρόσθια φωτιστικά, τα οποία θα εφοδιαστούν με λαμπτήρες ημέρας LED, ενώ μια ακόμη σειρά λαμπτήρων LED θα υπάρχει χαμηλότερα για τους προβολείς ομίχλης. Στο πίσω τμήμα, ξεχωρίζουν τα φωτιστικά σε σχήμα διαμαντιού, τα οποία θα φέρουν και αυτά λαμπτήρες LED, ενώ το καπό θα στρογγυλέψει ελαφρώς «κρύβοντας» τις διαστάσεις του.


Η νέα Mercedes S-Class θα βασιστεί επάνω στην καινούργια πισωκίνητη πλατφόρμα MRA της εταιρείας, η οποία θα χτίσει όλα τα νέα μοντέλα της μάρκας άνω της C-Class. Το πάτωμα αυτό θα συμβάλλει στο περιορισμό του βάρους και στην αύξηση της συνολικής ακαμψίας του μοντέλου. Παράλληλα, για πρώτη φορά στην ιστορία της S-Class, θα δούμε στη γκάμα και 4κύλινδρα μοτέρ, που θα συμβάλλουν στην οικονομία κίνησης. Φυσικά, σε βάθος χρόνου θα ακολουθήσει και η σχετική AMG έκδοση.

 

 
autotriti
tosokaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ