2012-11-21 08:22:11
Φωτογραφία για Εν αναμονή Σαββίδη στην Τούμπα
Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η επικείμενη έλευση του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Παρασκευή, εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Όπως γράφει η SportDay, το προσωπικό e-mail του ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ πήρε... φωτιά, αφού αρκετοί συνεργάτες του το... βομβαρδίζουν προκειμένου να μάθουν τι ακριβώς σκέφτεται να κάνει στον «Δικέφαλο του Βορρά» και ποιες οι απαραίτητες ενέργειες που πρέπει άμεσα να γίνουν για να μείνει στο παρελθόν η αγωνιστική «κοιλιά», είτε μέσω των μεταγραφών είτε μέσω άλλης διαδικασίας.

Οπως καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής, αρκετά μέτωπα είναι ανοιχτά και ο μοναδικός που μπορεί να δώσει λύσεις είναι ο ομογενής επιχειρηματίας. Στα χέρια του Σαββίδη βρίσκεται η έκθεση Γκέρμαν Σιστιακόφ, ο οποίος συνέλεξε στοιχεία για ολόκληρη τη λειτουργία του συλλόγου τόσο σε αγωνιστικό όσο και διοικητικό επίπεδο.

Ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έχει ενημερωθεί από τον Ρώσο μάνατζερ για τις ενισχύσεις που χρειάζεται η ομάδα και τις κινήσεις που χρειάζεται να κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την γενικότερη λειτουργία της.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πρέπει να μπει χρήμα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πρέπει να μπει χρήμα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ