2012-11-21 10:30:08
Φωτογραφία για Γερμανία καλεί «Τόρο»!
Οι Γερμανοί δεν έχουν ξεχάσει τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη, με το ενδιαφέρον ορισμένων ομάδων να υπάρχει ακόμα και ενώ δύο μάνατζερ αναζητούν ένα καλό συμβόλαιο για τον παίκτη στην χώρα.

Ο διεθνής μπακ των ερυθρολεύκων θα είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής τον οποίο θα κοιτάξουν οι σκάουτερ γερμανικών ομάδων που θα βρεθούν στο Veltins Arena. Ο «Τόρο» αναζητά σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες ένα αρκετά καλό συμβόλαιο στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκας και ήδη δύο μάνατζερ δουλεύουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο λόγος για τους Καζιάνη (σ.σ. που έχει... ψαχτεί και στην Ιταλία) και Κουτσολιάκο.

Αμφότεροι αναζητούν για λογαριασμό του Βασίλη Τοροσίδη μία ομάδα που να μπορέσει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες του. Ο έμπειρος άσος φυσικά και εξακολουθεί να είναι απόλυτα ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό όμως το όνειρο του εξωτερικού δεν έχει φύγει από το μυαλό του και όλα δείχνουν ότι επιδιώκει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για... μετακόμιση σε ένα καλό και δυνατό πρωτάθλημα.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ