2012-11-21 10:30:13
Φωτογραφία για Της τάζουν ράβδους χρυσού για να γίνει Τουρκάλα!
Είναι 5η στην παγκόσμια κατάταξη ξιφασκίας, πρόκειται δηλαδή για μία από τις κορυφαίες αθλήτριες στον κόσμο.

Το ατύχημά της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (σ.σ. έσπασε τα δόντια της) στέρησε την Ελλάδα από ένα σίγουρο μετάλλιο. Ο λόγος για την Βάσω Βουγιούκα. Μια σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια, που τον τελευταίο καιρό δέχεται "ανήθικες" προτάσεις από την Τουρκία!

Συγκεκριμένα, στις αρχές του Οκτωβρίου, εκπρόσωποι της Τουρκικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας έκαναν στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια μια εξωφρενική πρόταση: να γίνει "Τουρκάλα" και να αγωνιστεί στους επόμενους Ολυμπιακούς με τα χρώματα της Τουρκίας.

Για να την πείσουν μάλιστα την πληρώνουν χρυσάφι, όχι μεταφορικά αλλά κυριολεκτικά, δηλαδή της υπόσχονται αμοιβή σε ...χρυσό αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ τόσο για τη μεταγραφή της, όσο και για κάθε μετάλλιο που θα χαρίζει στην Ημισέληνο.

Σε συνέντευξή της, στη δημοσιογράφο Νάνσυ Ζαμπέτογλου της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, δήλωσε ότι δεν θα άντεχε σαν σκέψη να δει τον εαυτό της στο βάθρο του νικητή με τη σημαία της Τουρκίας να ανεβαίνει.


Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Δεν ζητάω από την Ελλάδα να μου δώσει τα λεφτά που μου δίνουν οι Τούρκοι. Σε καμία περίπτωση. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Το μόνο που ζητάω είναι να μπορώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να έχω τα βασικά. Δηλαδή έναν μισθό για τον προπονητή μου, που είναι από την Ρουμανία, τα έξοδα για να πηγαίνω στους αγώνες στο εξωτερικό και να μπορώ να ζω αξιοπρεπώς".
radar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γερμανία καλεί «Τόρο»!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γερμανία καλεί «Τόρο»!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ