2012-03-23 17:30:04
Φωτογραφία για Στη δημοσιότητα η αιτία θανάτου της Whitney Houston
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης της Whitney Houston και η είδηση σόκαρε όχι μόνο την οικογένειά της, αλλά και τους θαυμαστές της ανά τον κόσμο.

Σύμφωνα με το Ιατροδικαστικό Γραφείο του Λος Άντζελες, στο αίμα της ντίβας της pop βρέθηκαν ίχνη κοκαΐνης. Πνίγηκε στην μπανιέρα της έπειτα από οξύ έμφραγμα που υπέστη εξαιτίας της πολύχρονης χρήσης ναρκωτικών.

Ο εκπρόσωπος του Ιατροδικαστή ανέφερε ότι επίσημη αιτία είναι ο τυχαίος πνιγμός. Πρόσθεσε ότι η αδύναμη καρδιά της σε συνδυασμό με την πολύχρονη χρήση ναρκωτικών συνέβαλαν στον ξαφνικό θάνατό της. Ο ίδιος ο διευθυντής του Ιατροδικαστή τόνισε ότι τα αποτελέσματα υποδεικνύουν χρόνια χρήση κοκαΐνης, ενώ στο σύστημά της μετά τον θάνατό της βρέθηκε μεγάλη δόση. Σύμφωνα με τη δήλωσή του, η σταρ είχε εισπνεύσει κοκαΐνη λίγο πριν πεθάνει, ενώ η Houston ήταν χρόνια χρήστης.

Επίσης, ανιχνεύθηκαν μαριχουάνα και συνταγογραφούμενα χάπια, όπως αγχολυτικά, αλλά αυτά δεν διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στον θάνατό της. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σταρ πρέπει να υπέστη έμφραγμα, ώστε να χάσει τις αισθήσεις της και να βυθιστει στο νερό της μπανιέρας της, οπότε εν τέλει πνίγηκε.


Σύμφωνα με την τοξικολογική εξέταση δεν βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα της Houston, ενώ φημολογείται ότι οι άνθρωποι που τη βρήκαν στην μπανιέρα απομάκρυναν τάχιστα τα ίχνη ναρκωτικών ώστε να μην τα βρουν οι αστυνομικοί.

Η οικογένειά της σοκαρισμένη, εξέδωσε ανακοίνωση: Λυπούμεθα να μάθουμε την τοξικολογική εξέταση, αν και είμαστε χαρούμενοι που έκλεισε η υπόθεση».

Η μητέρα της φημολογείται ότι έχει πάθει σοκ που έμαθε ότι η κόρη της συνέχιζε τη χρήση ναρκωτικών. Η Cissy πιστεύει ότι η σταρ ξεκίνησε να παίρνει ξανά ναρκωτικά από το άγχος της επανόδου στον χώρο του θεάματος, ενώ νόμιζε ότι ήταν νηφάλια στα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας της Sparkle.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL GreekzNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ