2012-03-23 17:44:02
Φωτογραφία για Παραδέχτηκε δημόσια τη συμμετοχή της σε ροζ βίντεο η Tulisa Contostavlos
Την αυθεντικότητα του ροζ βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί παραδέχτηκε η Tulisa Contostavlos μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στο διαδίκτυο. Τι ακριβώς είπε κατά τη διάρκεια της... εξομολόγησής της.

Τελικά η Tulisa Contostavlos είναι η πρωταγωνίστρια του ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες. Η ίδια με βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο παραδέχεται την ύπαρξη του βίντεο σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Η Tulisa μίλησε για καταστροφή από την προδοσία του πρώην αγαπημένου της ο οποίος δεν αποδείχτηκε άξιος εμπιστοσύνης.

"Πότε δεν μου άρεσε να είμαι στο κέντρο της προσοχής. Να κάτσω και μη μιλήσω για τίποτα ειδικά όταν δεν έχω κάνει κάτι λάθος", είπε μεταξύ των άλλων.

Ο παρτενέρ της τραγουδίστριας στο βίντεο είναι ο ράπερ MC Justin 'Ultra' Edwards τον οποίο κατηγορεί πως εκείνος διέρρευσε το βίντεο.

Κρατώντας δύο φωτογραφίες που τραβήχτηκαν όταν είχαν σχέση, η Tulisa είπε: "Ο Justin είναι κάποιος με τον οποίο έβγαινα από τα 17 για πολύ καιρό. Ζούσα μαζί του, τον αγάπησα βαθιά και σκεφτόμασταν να κάνουμε οικογένεια. Είχα μιλήσει και με τη δισκογραφική μου για να κάνει συμβόλαιο. Ποτέ δεν περίμενα πως θα συνέβαινε αυτό".


Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει για εκείνη δεν αποτέλεσε έκπληξη καθώς πριν από 6 μήνες της τηλεφώνησαν κοινοί γνωστοί λέγοντάς της ότι ο πρώην της είχε στα χέρια του αυτό το βίντεο και απειλούσε να το βγάλει στη δημοσιότητα. Είτε για να βγάλει λεφτά είτε για να της καταστρέψει την καριέρα.

"Τον βρήκα και τον ρώτησα αν ισχύουν αυτά που μου είπανε αλλά εκείνος -ψευδώς- μου τα αρνήθηκε όλα. Και τώρα το βίντεο είναι στο διαδίκτυο. Είμαι συντετριμμένη και πληγωμένη", συμπλήρωσε.

Tulisa talks από funked00
cosmo.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ