2012-11-21 23:51:21
Φωτογραφία για Πώς ο Κουτσογιαννόπουλος «έκαψε» τη Μενεγάκη;
Ξενύχτησε χθες το βράδυ η Ελένη Μενεγάκη, στην avant premier της ταινίας «Αν» και σήμερα στην εκπομπή προσπαθούσε να συγκεντρώσει το μυαλό της!

Γεγονός που γνώριζε ο συνεργάτης και φίλος της, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αλλά η ίδια η παρουσιάστρια δεν το είχε συνειδητοποιήσει. Και γιατί το λέμε αυτό; Μεταξύ άλλων, σήμερα η Ελένη Μενεγάκη ήθελε ο κριτικός κινηματογράφου να της μιλήσει για την ταινία «Cloud Atlas» που βγαίνει την επόμενη εβδομάδα στους κινηματογράφους με πρωταγωνίστρια την Χάλι Μπέρι.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο μυθιστόρημα, λίγο μπερδεμένο και με περίεργη πλοκή. Μια ταινία από τους δημιουργούς του «Matrix».

Συγκεκριμένα αναφέρεται σε έξι ιστορίες που συνδέονται μεταξύ τους μέσω των αφηγητών τους μας μεταφέρουν από τον Νότιο Ειρηνικό του 19ου αιώνα σε ένα μετα-αποκαλυπτικό μέλλον και τα κομμάτια του παζλ συνδέονται στο τελευταίο μέρος για να αποκαλύψουν ολόκληρη την εικόνα. Μια ψυχή μετενσαρκώνεται κι από δολοφόνος καταλήγει ήρωας και μια πράξη καλοσύνης αντανακλάται στους αιώνες για να εμπνεύσει μια επανάσταση.


Διαβάζοντας την πλοκή μπορείτε να καταλάβετε πώς αντέδρασε η Ελένη Μενεγάκη στο άκουσμα της ιστορίας. Αρχικά κρατούσε το κεφάλι της, στη συνέχεια ξεφυσούσε, έπειτα ζήτησε να δει το trailer μήπως καταλάβει περί τίνος πρόκειται, αργότερα ζήτησε να ακούσει την ίδια την πρωταγωνίστρια της ταινία, Χάλι Μπέρι, να μιλάει για τους ρόλους της μπας και ξεδιαλύνει το παζλ ενώ τέλος... ζήτησε ωριλά.

Πώς συνδέονται όλα αυτά; Δείτε την ιστορία στα βίντεο που ακολουθούν!

Πηγή: gossiptv
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ