2012-11-22 02:03:43
Φωτογραφία για ΤΑ... ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟ «ΒΡΑΔΥ»!
Μια... lifestyle συνέντευξη στον ΑΝΤ-1 και την εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο παραχώρησε ο αεχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης.

Ο "V-Span" βρέθηκε στο στούντιο και μεταξύ άλλων μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, τις σχέσεις του με τους Ομπράντοβιτς , Ιτούδη, αλλά και τα σενάρια που κατά καιρούς τον θέλουν να είναι τσακωμένος με τον Διαμαντίδη, τον Γιασικεβίτσιους κλπ.

Αναλυτικά:

Ο παρουσιαστής αφού του τόνισε πως του χάρισε και ο αρχηγός και η ομάδα σπουδαίες στιγμές, ανέφερε αρχικά πως «ζήσαμε φανταστικές στιγμές, το είχε ανάγκη ο Ολυμπιακός. Είμαι περήφανος και ευτυχισμένος που βοήθησα και εγώ» στη συνέχεια για το αν θα στοιχημάτιζε -πέρσι τέτοια εποχή- να πάρει ο Ολυμπιακός την Ευρωλίγκα, απάντησε

«όχι. Θα στοιχημάτιζα στο Τοπ-16. Τα πράγματα κύλησαν καλά, πήραμε δυο παιδιά τον Λο και τον Ντόρσεϊ δέσαμε όλοι μαζί, βρήκαμε τους ρόλους και φορμαριστήκαμε όταν χρειάστηκε. Ήμασταν έτοιμοι και κάναμε αυτά τα σπουδαία πράγματα που καταφέραμε».


Για το αν νιώθει πραγματικά αρχηγός ο Βασίλης Σπανούλης υποστήριξε ότι «ποτέ δεν θέλησα να αποδείξω κάτι, έκανα αυτό που λέει η καρδιά και η λογική μου. Να βοηθήσω με την εμπειρία μου. Αισθάνθηκα ότι έπρεπε να βγω μπροστά, προσπάθησα να το κάνω και είχε καλά αποτελέσματα».

Για το προσωνύμιο «kill bill» υπογράμμισε ότι «βασικά βγήκε από το Μαρούσι. Έβαζα μεγάλα σουτ οπότε ίσως λόγο του προφίλ μου, του παρουσιαστικού μου, που ήμουν ανέκφραστος. βγήκε. Ναι με κολακεύει».

Για το αν τρώει...ξύλο από τις αντίπαλες άμυνες παραδέχτηκε πως «ναι. Δεν μου αρέσει αλλά τρώω ξύλο. Στην Ισπανία (Βιτόρια με Κάχα Λαμποράλ) όχι τόσο πολύ αλλά γενικά προσπαθούν, συνήθως με γονατιές».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος τον... στρίμωξε στη γωνία και των ρώτησε για τον λόγο που έφυγε από τον Παναθηναϊκό και πήγε στον Ολυμπιακό, με τον Βασίλη Σπανούλη να απαντάει: «Για να κάνω κάτι τέτοιο, υπήρχαν πράγματα που με ενόχλησαν ιδίως στην τελευταία μου χρονιά, υπήρχαν αντίθετες απόψεις. Στο τέλος μέσα από όλα αυτά, υπάρχει και κούραση πνευματική, να πρέπει να τα αντέχω. Προσωπικά δεν με εξέφραζε και δεν πιστεύω ότι το άξιζα. Σέβομαι απόλυτα την άποψη όλων των ανθρώπων στον παναθηναϊκό και στο τέλος ο καθείς κάνει τις επιλογές του».

Όταν του είπε ο Κωστόπουλος «ξέρω ότι δεν ήταν θέμα χρημάτων» ο Σπανούλης απάντησε «σε καμία περίπτωση» ενώ στη συνέχεια ο αρχηγός του Ολυμπιακού επεσήμανε ότι

«κατά περιόδους έχουν ακουστεί πολλά ότι, είμαι μαλωμένος με τον Διαμαντίδη που είμαστε καλοί φίλοι με τον Σάρας (Γιασικεβίτσιους). Αυτά είναι αηδίες. Σίγουρα δεν ήταν αυτό το πρόβλημα, χάθηκε η επικοινωνία και η εμπιστοσύνη μεταξύ εμού και των ανθρώπων εκεί».

Για το αν τον αντιπροσωπεύει περισσότερο γιατί υπάρχει στον Ολυμπιακό περισσότερο η προσωπική του σφραγίδα, ο Σπανούλης ανάφερε πως «είμαι πεισματάρης και με αντιπροσωπεύει σαν χαρακτήρα, το ήθελα αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που έφυγα. Σέβομαι τους ανθρώπους και τους ηγέτες που είναι στην ομάδα αλλά από κει και πέρα μπορείς να πεις πως έτσι όπως τα έφερε η ζωή και είμαι στον Ολυμπιακό με αυτόν τον ρόλο, με εκφράζει περισσότερο».

Για το διάφορα που έλεγαν οι Ομπράντοβιτς και Ιτούδης με τον Σπανούλη να είχε απαντήσει πέρσι «εγώ δεν σκαρφάλωσα στις πλάτες άλλων», ο αρχηγός του Ολυμπιακού υποστήριξε πως

«ήταν κάτι που ειπώθηκε ξανά και οι δύο έχουν μια αρχή στη ζωή τους «τα εν οίκω μη εν δήμω» και ξεπεράστηκε το όριο αυτό, κάτι που δεν θα έκανα ποτέ στη ζωή μου».

Για τη γλώσσα που έβγαλε στον 5ο περσινό τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, υποστήριξε ότι «ήταν κάτι που βγήκε από μέσα μου, λόγο της στιγμής.. Το γήπεδο ήταν γεμάτο, οι σφυγμοί μεγάλοι. Νιώθεις εκστασιασμένος. Βάζω δύο τρίποντα κολλητά και η ψυχολογία ήταν στα ύψη. Έγινε ασυναίσθητα».

Στόχοι; «Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αυτός είναι ο βασικός στόχος και να περάσουμε στο Top-16. Μετά βλέπουμε. Δεν χρειάζεται να έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις».

Για το ματς με την Εφές, ο Σπανούλης υποστήριξε πως «είναι δύσκολο παιχνίδι, μας νίκησαν πολύ στο πρώτο παιχνίδι και όταν είναι μεγάλη η διαφορά είναι και θέμα εγωισμού. Ήταν από τις λεγόμενες καλές σφαλιάρες που δεν μας έκανε κάτι κακό, αλλά μας ταρακούνησε για τα καλά».

Όσο για τα συναισθήματά του μετά από ήττες, ανέφερε: «Ντροπή. Αισθάνομαι ντροπή για τον χρόνο που ξόδεψα στο γήπεδο, για τον κόσμο για τους προέδρους, για τους συμπαίκτες για τους προπονητές, για τον εαυτό μου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ