2012-03-23 19:12:08
Φωτογραφία για Μια... ιδιοφυία στο πλευρό του Καμμένου!
Ο Ελευθέριος Αργυρόπουλος, μαθηματικός και φυσικός, με περγαμηνές από το εξωτερικό που έχει αποκτήσει την φήμη του Έλληνα «Will Hunting» , έχει στο βιογραφικό του δύο ρεκόρ γκίνες, καθώς είναι ο άνθρωπος που έχει αποδείξει το Πυθαγόρειο Θεώρημα με 520 διαφορετικού τρόπους, γεγονός που του έδωσε την πρώτη του θέση στο ξακουστό βιβλίο...

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός μέσα από τις εκπομπές του Άδωνι Γεωργιάδη που παρουσιάζε το συγγραφικό του έργο, ενώ στην συνέχεια είχε εμφανιστεί ως καλεσμένος μέχρι και στην εκπομπή των Καμπουράκη-Οικονομέα, που έδειχναν περίεργοι να μάθουν με τι ασχολείται ο καταγόμενος από την Μεσσηνία μαθηματικός..

Ο Ελευθέριος Αργυρόπουλος, που είναι γνωστός στον πατριωτικό χώρο και έχει καταφέρει να έχει φανατικούς φίλους, φαίνεται να υποστηρίζει την νέα προσπάθεια του Πάνου Καμμένου, καθώς με ανάρτηση του στο facebook,όχι μόνο ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά την προεξόφλησε και μέσω της αγαπημένης του συνήθειας! Των λεξάριθμων!


Πιο αναλυτικά ο Ελευθέριος Αργυρόπουλος έγραψε:

"Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΙΔΡΥΣΕ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝ ΙΣΟΨΗΦΙΑΝ:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ = ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ = 1879 .΄.

ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΕΛΛΑΣ = ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ = 1879 .΄.

ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΒΟΣ ΕΙΠΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...

ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΝ"
parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ