2012-03-23 20:05:02
Φωτογραφία για ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
Σημαίνουσα πολιτική παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή στον “Τύπο της Κυριακής” που κυκλοφορεί αύριο. Ο κ. Καραμανλής επισημαίνει ότι είναι εθνική ανάγκη η υπερψήφιση της ΝΔ στην επικείμενη κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.

Ο τέως πρόεδρος της ΝΔ εκφράζει την ανάγκη συσπείρωσης όλων των στελεχών και ψηφοφόρων του κόμματος και την κήρυξη πανστρατιάς για την επίτευξη της απαραίτητης αυτοδυναμίας από τον Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου ο τόπος να κυβερνηθεί με σταθερότητα και να αλλάξει επιτέλους αυτή η αποτυχημένη συνταγή οικονομικής πολιτικής ώστε να βγει η χώρα από το τούνελ της κρίσης.

Όπως επισημαίνει ο «ΤτΚ», η άποψη του πρώην πρωθυπουργού είναι σαφής όταν ερωτάται για την ώρα της κάλπης: «Οσο πιο ισχυρή είναι η Ν.Δ. και όσο πιο ισχυρός ο Αντώνης Σαμαράς τόσο το καλύτερο για τη χώρα».

Ο πρώην πρωθυπουργός παραμένει επίσης στη θέση του για εκλογές «το συντομότερο δυνατό» για να κυβερνηθεί η χώρα, καθώς υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα όχι μόνο στο ζήτημα της οικονομίας, αλλά και στην εξωτερική μας πολιτική.
antinews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όλα τα λεφτά!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όλα τα λεφτά!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ