2012-11-23 18:48:00
Φωτογραφία για Aυγά (ποσέ ή μάτια) και φίδια ανακάλυψαν πάλι οι συστημικοί για να εξηγήσουν γιατί ο κόσμος στρέφεται στην Χρυσή Αυγή
Το σύστημα ενοχλείται από την άνοδο των "σκληρών της δεξιάς" και έτσι ακόμα και φερόμενοι ως "δεξιοί" πολιτικοί, όπως ο υφυπουργός Παιδείας κ. Θ. Παπαθεοδώρου άρχισαν πάλι να μιλάνε για "αυγά" και "φίδια".

Ότι "θα σταματήσουν την επώαση του αυγού του φιδιού στα σχολεία". Μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα συστήσει "παρατηρητήριο για τον εντοπισμό τέτοιων κρουσμάτων"! Φυσικά αναφερόνουσαν σε ένα κόμμα το οποίο είναι στην Βουλή με 7% και στις δημοσκοπήσεις έρχεται τρίτο, την Χρυσή Αυγή! Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του σεξοβόμβου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Τατσόπουλου (που ανάμεσα στα άλλα αισχρά που έχει πει κατα καιρόυς..είχε χαρακτηρίσει ως "ομοφυλόφιλο" και τον Θ.Κολοκοτρώνη!), είπε ότι το υπουργείο Παιδείας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε με την δημιουργία Παρατηρητηρίου για την πρόληψη της σχολικής βίας, εντείνει τις δράσεις του σε πανελλαδικό επίπεδο καταγράφοντας τα σχετικά στοιχεία και την ταυτοποίηση σε φορείς συγκεκριμένων περιστατικών
. Όπως εξήγησε ο κ. Παπαθεοδώρου, το Παρατηρητήριο θα διενεργεί μελέτες και θα σχεδιάζει δράσεις και σε συνεργασία με άλλα υπουργεία, ενώ σε περιφερειακό επίπεδο οι δράσεις θα αναλαμβάνονται μέσω των περιφερειακών διευθύνσεων εκπαίδευσης. Από την πλευρά του ο ερωτών βουλευτής αναφέρθηκε σε υποτιθέμενες "επιθέσεις κατά αντιρατσιστών" στα σχολεία (!) είπε ότι «με την Χρυσή Αυγή δεν έχουμε απλώς μια νεολαία που διαδίδει τις ιδέες της, αλλά θέλει να επιβάλλει τις ιδέες της».

Και αναφέρθηκε σε περιπτώσεις καθηγητών «που έχουν απειλήσει μαθητές, όπως στα Εξάρχεια, ότι θα φέρουν την Χρυσή Αυγή ή μαθητές που χαιρετούν ναζιστικά και απειλούν καθηγητές ότι θα φέρουν τη Χρυσή Αυγή».

                                                                                                                        defencenet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ