2012-03-23 21:47:11
Φωτογραφία για (ΑΝΤΙ)ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ
Διάβασα το άρθρο του φίλου Π.Α., με τίτλο "πρόταση για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου" στην οποία πρότεινε να σημαιοστολίσουμε τον Μ.Γλεζο και να στήσουμε μια εξέδρα ειδικά γι'αυτόν.

Η δική μου (αντι)πρόταση για την 25η Μαρτίου, είναι, να μην γίνει τίποτα.

Να μην. γίνει καμία εκδήλωση προτού:

Μετονομάσουμε την οδό Πανεπιστημίου σε οδό Σαλαμινομάχων,

μετονομάσουμε την Σταδίου σε Μιλτιάδου,

την πλατεία Ομονοίας σε πλατεία Ιωάννου Μεταξά,

την πλατεία Συντάγματος, σε πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου κ.ο.κ

Τότε να γίνεται παρέλαση στρατιωτική, την οποία να καλύπτουν υποχρεωτικά ΟΛΑ τα κανάλια. Η πολιτεία να διοργανώνει για τους νέους, με συμμετοχή των σχολείων, αναπαράσταση των μεγάλων αγώνων της αρχαιότητας, στην εξοχή ή στην θάλασσα, όπως τη μάχη του Μαραθώνα, τη Ναυμαχία της Σαλαμίνος κλπ.

Γι'αυτά ζούμε.

Ούτε για Γλέζους, ούτε γι' αλβανούς που σηκώνουν σημαίες και μας κάνουν τάχα μου και υπερήφανους (μόνο κάποιους στην Ουάσιγκτον μπορεί να κάνουν υπερήφανους).

Μάθετε φίλε να έχετε πίστη σε ιδανικά στην ζωή σας. Αν δεν θέλετε να είστε με το μέρος των Ελλήνων, τότε θα συγκρουστούμε μεταξύ μας και το αποτέλεσμα το γνωρίζεις από πριν.

Οι διαχρονικές ιδέες δεν αλλοιώνονται. Η Ελλάς δεν χάνεται. Κάτι απίθανοι που νομίζουν πως είναι "προοδευτικοί" και "ανώτεροι" θα χαθούν για πάντα.

Ας κρατούσαμε κάποιες από αυτές τις ιδέες και δεν θα τολμούσε κανείς, Ευρωπαίος η μή, να μας κάνει τον μάγκα με λογιστικές πράξεις.

Εύχή μας, του χρόνου να γιορτάσουμε την 25η Μαρτίου στην Πόλη.

Αυτοί είμαστε. Δεν θα αλλάξουμε.

φιλικά

Παναγιώτης Ζ. Ksipnistere
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ