2012-03-23 22:09:07
Φωτογραφία για Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ενωμένοι θα κερδίσουμε τη μάχη με την ιστορία
Το δίδαγμα του Αγώνα της Εθνικής Ανεξαρτησίας είναι η σημασία της ενότητας της πίστης, της επιμονής σε στρατηγικό στόχο, ήταν το μήνυμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, ενόψει της επετείου της 25ης Μαρτίου.

«Ίσως ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου δεν είχε την επικαιρότητα που έχει τώρα. Τώρα η Πατρίδα μας αγωνίζεται να ανακτήσει την αυτοδυναμία και την αξιοπρέπεια της», τόνισε ο κ. Βενιζέλος, θέτοντας ως στόχο για τη χώρα μας να κατακτήσει και πάλι τη θέση που της αξίζει μέσα στην Ευρώπη και τον κόσμο.

« Το βασικό δίδαγμα του Αγώνα της Εθνικής Ανεξαρτησίας ήταν η σημασία της ενότητας, τηςπίστης, της επιμονής σε έναν καθαρό στρατηγικό στόχο», σημείωσε, υποστηρίζοντας ότι το θεμέλιο της εθνικής στρατηγικής ανασυγκρότησης και ανόρθωσης στηρίζεται σε τρεις άξονες. « Πρώτον, την ασφάλεια και τη σταθερότητα, δεύτερον, την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή και τρίτον, την επιστροφή σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης».

«Ο Πατριωτισμός σήμερα ταυτίζεται με το εθνικό καθήκον αλήθειας και αλληλεγγύης. Πίστη και αισιοδοξία χρειάζεται. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ενωμένοι, θα κερδίσουμε και πάλι τη μάχη με την ιστορία», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
newscode.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ