2012-11-25 16:08:05
Φωτογραφία για Τυχαίο: Η φωτογράφηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη Φάρμα του Κοντομηνά!
Kωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ένα κορίτσι που εντελώς ξαφνικά μπήκε στην τηλεοπτική ζωή μας. Ένα κορίτσι που φοβάμαι ότι αν δε διαχειριστεί καλά αυτό που της χαρίζεται θα βρεθεί πολύ σύντομα εκτός και δε θα το καταλάβει.

Το νέο μέλος του «Μες στην καλή χαρά» μίλησε στο περιοδικό Hellο για τις δυσκολίες του μέσου και την συνεργασία που είχε-ως μοντέλο- με την Ελένη Μενεγάκη.

Τις λήψεις «υπέγραψε» ο Χάρης Χριστόπουλος και το αποτέλεσμα; Πολύ καλό. Αυτό που δεν έμαθε ωστόσο ποτέ κανείς είναι πώς η φωτογράφηση έγινε στο Κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη. Πρόκειται για μια έκταση 30 και πλέον στρεμμάτων που παλιότερα ο επιχειρηματίας την χρησιμοποιούσε ως την έδρα της Εταιρείας Green Farm. Της εταιρείας με βιολογικά προϊόντα που νομίζω ότι εδώ και καιρό έχει πουλήσει. Όπως και να χει η εταιρεία μπορεί να πουλήθηκε το ακίνητο ωστόσο του έμεινε. Και μαζί με αυτό…και οι πάπιες, οι χήνες, τα άλογα και τα αγριογούρουνα. Όπως και τα οπωροκηπευτικά.

Οι παλιότεροι γνωρίζουν ότι ο κ.Κοντομηνάς κατά καιρούς πήγαινε στο κανάλι, διαφόρων ειδών βιολογικά προϊόντα στα στελέχη του όπως λάχανα αγγούρια ντομάτες και άλλα. Βεβαίως με τη μεταβίβαση του Hello στον κορυφαίο Έλληνα επιχειρηματία η χρήση του χώρου συνιστά μια πολύ κυριλέ λύση ενώ παράλληλα και περιστολή εξόδων. Αλλά κι απο την άλλη η Κωνσταντίνα είναι το νέο πρόσωπο του καναλιού οπότε χρήζει προστασίας. Ε;

Πηγή: nasosblog
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ