2012-03-23 22:51:05
Φωτογραφία για Όλα ανάποδα σε αυτή τη χώρα!
Μόνο στη χώρα μας συμβαίνει το παράδοξο να γίνονται όλα ανάποδα. Πρώτα τα ποδήλατα στους δρόμους και μετά οι ποδηλατόδρομοι... (σημείωση: ακόμη τους περιμένουμε.)

Πρώτα η αυτονόμηση των πολιτών για φτηνότερες τιμές και μετά η ενεργοποίηση της πολιτείας.

Γενικότερα, πως η ιδιωτική πρωτοβουλία αναγκάζει τελικά την πολιτεία, σε όποια της μορφή, να πάρει μπροστά, να κινήσει σκονισμένα γρανάζια.

Σε ότι έχει να κάνει με τα κινήματα πολιτών, της πατάτας, του ελαιόλαδου κ.α. που αναπτύχθηκαν τον τελευταίο μήνα στη χώρα μας, τα καθυστερημένα αντανακλαστικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποδεικνύονται πανηγυρικά και θλιβερά συνάμα, μέσω ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φραγκίσκος Παρασύρης προς τους Υπουργούς Ανάπτυξης, Εσωτερικών και Οικονομικών, με αίτημα να παράσχουν στους ΟΤΑ την νομική και θεσμική δυνατότητα να χορηγούν άδειες λειτουργίας δημοτικών αγορών αποκλειστικά για παραγωγούς.

Μετά την αυτονόμηση των πολιτών, αυτό πρέπει να το τονίζουμε, ο βουλευτής μας ενημερώνει ότι ο Δήμος Φαιστού Κρήτης αποφάσισε την δημιουργία ιστοσελίδας με τα στοιχεία των παραγωγών και τον προγραμματισμό των καλλιεργειών ενώ θα τοποθετήσει στον αρχαιολογικό χώρο της περιοχής προθήκη με τα προϊόντα των παραγωγών. Είπαμε, όλα ανάποδα.briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ