2012-03-23 22:55:03
Φωτογραφία για «Μην μου μιλάτε για Παναθηναϊκό»!
Διαβάστε ποια ήταν η απάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη στις δραματικές εκκλήσεις των Αλαφούζου και Πολέμη για βοήθεια στην ομαλή μετάβαση της επόμενης ημέρας! Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν κάνει βήμα πίσω και παρά την δραματική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, εξακολουθεί να σφυρίζει αδιάφορα. Η στάση του τους τελευταίους μήνες στο... ανέκδοτο με τους Άραβες, η άρνηση να βρεθεί λύση με την ΓΗΠΕΛ και η στάση των μελών του στο Δ.Σ της Παρασκευής είναι ενδεικτική της απόφασης που έχει πάρει για το μέλλον του «τριφυλλιού».

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες δέχθηκε δραματικές εκκλήσεις από ανθρώπους τόσο εντός όσο και εκτός Παναθηναϊκού που προσπάθησαν να τον πείσουν, ώστε να βοηθήσει στην ομαλή μετάβαση της επόμενης μέρας. Μάταια. Βρήκαν σε τοίχο, όπως έγινε με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Αδαμάντιο Πολέμη. Η αντίδραση του Τζίγγερ δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως εκτός από τις... παρκαρισμένες μετοχές έχει αποφασίσει να μην κάνει το παραμικρό για να απεμπλακεί από την «πράσινη» ΠΑΕ.

«Μην μου μιλάτε για τον Παναθηναϊκό. Μην βάλετε τα λεφτά σας θα μπλέξετε» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Βαρδινογιάννη προς τους ανθρώπους που προσπάθησαν να τον μεταπείσουν. Εξάλλου, μόνο τυχαίο δεν ήταν το «τιτίβισμα» του Αλαφούζου, το οποίο έκανε λόγο για την διχόνοια που οδηγεί το «τριφύλλι» προς την καταστροφή. TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ