2012-11-26 21:20:09
Φωτογραφία για ΘΥΡΑ 4 : ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Με ανακοίνωσή της, η «Θύρα 4» αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ανασύνταξη προκειμένου να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα και η βαθμολογική θέση της ομάδας, εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, στην ανακοίνωσή τους, επισημαίνουν ότι θα κάνουν όση υπομονή χρειαστεί μιας και είναι πεπεισμένοι ότι «τα καλύτερα έρχονται» και τονίζουν ότι προσδοκούν στο μέλλον θετική παράδοση νικών επί του Ολυμπιακού στην Τούμπα ανάλογη με αυτή του παρελθόντος, σε ένα μέλλον «που θα προβλέπει πρόστιμο ακόμη και στην ισοπαλία», όπως γράφουν χαρακτηριστικά.

Αυτή η ατάκα μπορεί να συσχετιστεί με το πριμ που υποσχέθηκε ότι θα δώσει ο Ιβάν Σαββίδης στους παίκτες, όπως τους είπε στα αποδυτήρια. Ωστόσο, όπως έχει ήδη ξεκαθαριστεί από τον ΠΑΟΚ, αυτή η απόφαση συνδέεται με τα συνολικά αποτελέσματα και την προσπάθεια των παικτών το τελευταίο διάστημα και όχι με αυτή καθαυτή την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.


Η ανακοίνωση της «θύρας 4» αναφέρει:

Η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Ολυμπιακό στο μόνο ντέρμπι που έχει απομείνει πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με τα αποτελέσματα στα 2 τελευταία παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ έχασε την επαφή με την κορυφή, ενώ οι συνδιεκδικητές της 2ης θέσης τον πλησίασαν επικίνδυνα. Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα είναι δύσκολη και απαιτείται άμεση ανασύνταξη ώστε να βελτιωθεί και η εικόνα της ομάδας αλλά και η βαθμολογική της θέση καθώς ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάει μόνο προς τα πάνω (γιατί προς τα κάτω είναι εύκολο, ανέξοδο και δεν του δίνει ποτέ τη δόξα που αρμόζει στην ιστορία του...).

Μια ιστορία που είναι συνυφασμένη με τους αγώνες του παρελθόντος, μια ιστορία που χτίστηκε με παραδόσεις. Μπορεί να έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το Χ στην Τούμπα με την ομάδα του δημοσίου φάνταζε τεράστια αποτυχία, αλλά αυτά τα χρόνια αποτελούν για εμάς οδηγό και παρακαταθήκη για ένα μέλλον που θα προβλέπει πρόστιμο ακόμη και στην ισοπαλία. Είμαστε πεπεισμένοι πως τα καλύτερα έρχονται, και γι' αυτό θα κάνουμε όση υπομονή χρειαστεί.

Το ραντεβού της επόμενης Κυριακής είναι στην πόλη που έχει επιβληθεί καθεστώς ΠΑΟΚτσήδικης δικτατορίας εδώ και καιρό (και δεν βλέπουμε να γίνονται σύντομα εκλογές) και σε έναν από τους ιστορικότερους και πιο δυναμικούς συνδέσμους της επαρχίας.

Επίθεση διαρκείας - Ο αγώνας συνεχίζεται!»

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ