2012-03-24 01:18:06
Φωτογραφία για Η ιστορία του PRO EVOLUTION SOCCER…
Η αγάπη και το πάθος των ανθρώπων για το ποδόσφαιρο έχει οδηγήσει στην κατάταξη του ως το δημοφιλέστερο άθλημα παγκοσμίως.

Η θέση του αυτή έχει συμβάλλει, παράλληλα με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, στην ανάπτυξη και άλλων πτυχών που έχουν σχέση με αυτό. Η κυριότερη κίνηση που έχει γίνει και αφορά το ποδόσφαιρο και την τεχνολογία είναι η δημιουργία των ποδοσφαιρικών παιχνιδιών για τις παιχνιδομηχανές (ή κονσόλες). Σήμερα, το www.angrybets.gr, σε συνεργασία με το www.goodbyte.gr σας παρουσιάζει ένα από τα δύο πιο δημοφιλή ποδοσφαιράκια ανάμεσα στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους, καθώς και την ιστορία του, το PRO EVOLUTION SOCCER.

Το σημερινό γνωστό ως PRO Evolution Soccer έχει τις ρίζες του στο Goal Storm (το γνωστό και στην Ιαπωνία σαν World Soccer Winning Eleven). Το παιχνίδι κατασκευάζεται από την Konami Computer Entertainment Tokyo, και ξεκίνησε στην πρώιμη του μορφή (ως Goal Storm) το 1996. Τα επόμενα 3 παιχνίδια κυκλοφόρησαν στην Ευρώπη με το όνομα ISS Pro, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο συνέχισε να κυκλοφορεί ως Winning Eleven.


Η εξέλιξη του Winning Eleven μέσα στα χρόνια

Στη συνέχεια, χρονολογικά από τον Οκτώβριο του 2001, το παιχνίδι άρχισε να κυκλοφορεί με το γνωστό και προσιτό πλέον σε όλους όνομα PRO EVOLUTION SOCCER στην Ευρώπη, ενώ στην Αμερική διατήρησε το παλιό του όνομα ως το 2005. Από την μετονομασία του και μετά,το 2001, έχουν κυκλοφορήσει 11 διαφορετικές εκδόσεις του παιχνιδιού, με κάθε μία να βελτιώνεται σε σχέση με την προηγούμενη. Ιδιαίτερη λατρεία έχουν πολλοί για την έκδοση 6, η οποία για τα δεδομένα του 2006 και της κονσόλας PS2 που κυκλοφορούσε τότε ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Η εξέλιξη του Pro Evolution Soccer μέσα στα χρόνια

Τα τελευταία χρόνια απέκτησε κάποια δικαιώματα από μερικά πρωταθλήματα της FIFA, προνόμιο το οποίο στο παρελθόν κατείχε το ανταγωνιστικό του παιχνίδι, το FIFA, γεγονός που έκανε πιο ευέλικτο το ίδιο το παιχνίδι για τους παίχτες.
angrybets.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ