2012-11-27 18:02:37
Φωτογραφία για Βίαια επεισόδια μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών μαθητών στη Χερσόνησο
Τα σχόλια στο Facebook για όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο με την «επίσκεψη» της Χρυσής Αυγής οδήγησαν σε συμπλοκές μεταξύ μαθητών. Δύο εξ αυτών κατέληξαν στο νοσοκομείο του Ηρακλείου Οι επιθετικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησαν κάποιοι από τους μαθητές, όπως γράφει η Πατρίς του Ηρακλείου, ήταν το «φυτίλι» που οδήγησε στην έκρηξη βίας.

Από τις συμπλοκές, στις οποίες μάλιστα αναφέρεται ότι συμμετείχαν και άλλα άτομα, δύο μαθητές χρειάστηκε να μεταφερθούν για τις πρώτες βοήθειες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Οι εμπλεκόμενοι στην σύρραξη ενδέχεται να αντιμετωπίσουν και πειθαρχικές κυρώσεις, καθώς σήμερα αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις στη διεύθυνση του σχολείου τους, όπως αναφέρει το cretalive. Σημειώνεται ότι πριν από έναν περίπου μήνα, είχε σημειωθεί στο ίδιο σχολείο μικρότερης έκτασης αντίστοιχο περιστατικό.

Τότε, ένα σύνθημα κατά της Χρυσής Αυγής γραμμένο σε πίνακα τάξης προκάλεσε την αντίδραση ενός μαθητή, στον οποίο αντιπαρατέθηκε άλλος, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ