2012-11-27 21:00:09
Φωτογραφία για Ελληνίδα πορνοστάρ γράφει την αυτοβιογραφία της! [εικόνες]
Έχει ελληνική καταγωγή και είναι μια από τις λίγες πορνοστάρ που αποφάσισε να αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 24 ετών... και απόλυτα καταξιωμένη!

Ο λόγος για την Μαρία - Άννα Χατζή ή αλλιώς Σάσα Γκρέι (Sasha Grey). Γεννήθηκε στην Καλιφόρνια στις 14 Μαρτίου του 1988 και ξεκίνησε την καριέρα της με συμμετοχές σε ταινίες σκληρού πορνό σε πολύ νεαρή ηλικία. Αυτή η κοντούλα μελαχρινή κατάφερε πολύ γρήγορα να αναδειχθεί σε μεγάλο όνομα, κατακτώντας πολλά βραβεία σε μεγάλες παραγωγές. Μετά από 270 ερωτικές ταινίες, στις 8 Απριλίου του 2011 δημοσιοποίησε την αποχώρησή της από το χώρο της ενήλικης βιομηχανίας.

Τι έγραψε η Σάσα στο sashagrey.com και στο προφίλ της στο Facebook; ...«Έχει γίνει πλέον εμφανές ότι ο χρόνος μου ως ηθοποιού σε ταινίες ενηλίκων έχει λήξει. Μην ανησυχείτε, δεν βρήκα τον Θεό. Ένα είναι σίγουρο: Είμαι υπερήφανη για όσα έκανα μέχρι τώρα στη ζωή μου και θα προσπαθήσω στο μέλλον να κάνω άλλα πράγματα, πιο ουσιαστικά.»

Η Σάσα ασχολήθηκε με τη φωτογραφία και εξέδωσε την περασμένη χρονιά ένα λεύκωμα με τις φωτογραφίες της. Επόμενη κίνησή της μαθαίνουμε ότι είναι η ... αυτοβιογραφία της: «Τώρα γράφω βιβλίο με θέμα τη ζωή μου και πολλά γυρίσματα θα γίνουν στο νησί των παππούδων και των γονιών μου... την Κάσο»... Τρέμε Κάσο, έρχεται η Σάσα!
e-go.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ