2012-11-28 02:11:03
Φωτογραφία για «Δεν υπάρχει η ισοπαλία»
Το σύνθημα για το σαββατιάτικο ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο έδωσε ο Ρανταμέλ Φαλκάο, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser». Οι «ροχιμπλάνκος» δεν έχουν κερδίσει τους πρωταθλητές Ισπανίας από τον Ιούνιο του 1999, όταν είχαν φύγει με το «διπλό» από το Μπερναμπέου. Ωστόσο, ο Κολομβιανός φορ πιστεύω ότι όλοι στην ομάδα του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν το «τρίποντο».

«Οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν σε ένα παιχνίδι με στόχο τη νίκη, δεν αισθάνομαι άνετα μετά από μία ισοπαλία. Με εξαίρεση κάποιες περιπτώσεις, η ισοπαλία μπορεί να αποδειχθεί καλή, αλλά όταν οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν στο γήπεδο θέλουν τη νίκη. Αν η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα; Οι παίκτες σκέφτονται διαφορετικά, πάντα θέλουμε να κερδίζουμε και έτσι αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις μας», ανέφερε αρχικά ο διεθνής στράικερ και πρόσθεσε:

«Υπάρχει ανταγωνιστικό πνεύμα και η νίκη σε ένα παίκτη είναι ενστικτώδης. Έχω αγωνιστεί σε πολλά ντέρμπι και οι εξωτερικές καταστάσεις τέτοιου είδους ξεχνιούνται. Οι παίκτες μπαίνουν στο γήπεδο για να κερδίσουν χωρίς να έχουν κάποιο βάρος στις πλάτες τους».


Καταλήγοντας, ο Φαλκάο απάντησε σε ερώτηση για το άσχημο σερί που έχει η Ατλέτικο κόντρα στη Ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέου: «Έχουμε ανανεώσει τον ενθουσιασμό για νέα ευκαιρία κόντρα στον αντίπαλό μας. Είναι ένα παιχνίδι που όλοι θέλουν να παίξουν και να κερδίσουν. Ανυπομονούμε για αυτό. Γνωρίζουμε την κατάσταση και των δύο ομάδων, αλλά δεν θα επηρεάσει αυτό το ντέρμπι. Οι παίκτες ξεχνάμε ό,τι και αν έχει συμβεί και βγαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ