2012-03-24 10:15:09
Φωτογραφία για Παραιτήθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού
«Ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια. φεύγουν», δήλωσε φανερά προβληματισμένος ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό καθώς η ΠΑΕ βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης. Τα χρήματά του πίσω ζήτησε ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Πολέμης και Βασιλάκης δεν δίνουν το άτοκο δάνειο, ενώ σύσσωμο παραιτήθηκε το Δ.Σ και ο Δ. Γόντικας, ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε:«Πλέον απευθυνθείτε στους μετόχους, ελπίζω να ευαισθητοποιηθούν μετά από αυτές τις εξελίξεις».

 Συγκεκριμένα

ο Ανδρέας Βγενόπουλος ο οποίος είχε ήδη καταβάλει 1,7 εκατ. ευρώ, ζητεί να του επιστραφούν τα χρήματα πίσω, ενώ οι Πολέμης και Βασιλάκης που θα έβαζαν με τη μορφή δανείου 750.000 και 500.000 ευρώ αντίστοιχα, δεν προτίθενται να προχωρήσουν.Ο «Mr MIG» παρενέβη τηλεφωνικά και μίλησε με τον Δημήτρη Γόντικα και ζήτησε τα χρήματα τού, απειλώντας μάλιστα πως θα κατηγορήσει τη διοίκηση της ομάδας για υπέξαιρεση σε περίπτωση που τα έχει δαπανήσει.


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ απάντησε πως τα λεφτά δεν δόθηκαν και ότι οι παίκτες είδαν χρήματα στους λογαριασμούς τους μεν, αλλά αυτά προερχονται από άλλες πηγές, οπότε δεν προκύπτει τέτοιο θέμα.Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μίλησε σε ανοιχτή ακρόαση και ξεκαθάρισε: «Με την επιστολή μου παλιότερα στον Δημήτρη Γόντικα είχα τονίσει πως τα χρήματά μου ήταν διαθέσιμα για αυτό το συγκεκριμένο διοικητικό συμβούλιο και με τον ίδιο πρόεδρο. Από την στιγμή που διαλύεται και δεν μπορώ να διασφαλίσω το πού θα διατεθούν τα χρήματα αυτά, ζητώ το 1.7 πίσω»!

 Νωρίτερα υπήρξε έντονη λογομαχία μεταξύ του κ. Τζήμα με τον Θανάση Γιαννακόπουλο.Τα πέντε πρώτα μέλη που υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους ήταν οι Τζήμας, Ελευθεράκης, Λουμίδης, Λομβάρδου και Χατζηνικολάου, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακολούθησαν και οι υπόλοιποι με εξαίρεση τους Βασίλη Κωνσταντίνου, Μίμη Δομάζο και τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο.Υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι καθόλου βέβαιο πως ο Δημήτρης Γόντικάς θα παραμείνει στη θέση του, αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο που απασχολεί, καθώς τίθεται ξεκάθαρα θέμα επιβίωσης της ΠΑΕ, αφού πλέον το Πρωτοδικείο και ο αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι ορατός.Για όσα ακολούθησαν είχε προϊδεάσει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος νωρίτερα αποχωρώντας από τη συνεδρίαση:«Ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν», δήλωσε φανερά προβληματισμένος ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη.«Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στα όρια διάλυσης. Μέσα στο διοικητικό συμβούλιο άκουσα πράγματα ανήκουστα, δεν μπορώ να καταλάβω πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

 Άλλοι να παραιτούνται, άλλοι ζητούν τα λεφτά τους πίσω, άλλοι για τα επεισόδια και άλλοι για τις ποινικές ευθύνες και κανείς δεν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Μεγάλη κουβέντα αλλά αληθινή. Η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος τους ήρθε και παραιτούνται τώρα; Δεν μπορεί κάποιοι που θέλουν να λένε ότι είναι καλοί Παναθηναϊκοί να θέλουν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω και άλλοι να παραιτούνται. Μου είναι αδιανόητο μετά από 35 χρόνια στον Παναθηναϊκό να βρεθούμε σε τέτοιες καταστάσεις. Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν. Ρωτήστε τους όταν βγουν έξω για τους λόγους που αποχωρούν», δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που παράλληλα άφησε να εννοηθεί πως τέσσερα ή πέντε είναι τα μέλη του Δ.Σ που υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους. Ksipnistere
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ